optimalizalas

MB-Light │ meglévő világítási hálózat optimalizálás

!

Bizonyára Ön is már felfigyelt arra, hogy meglévő világítási hálózatának üzemeltetési és karbantartási költségei a rezsiköltségének jelentős hányadát teszik ki!

Csökkentse költségeit és növelje a profitabilitást!

A világítási rendszerek energia-hatékonyságának kulcsa a fényhasznosítás mértéke (lm/W). Az üzemeltetési költségek úgy csökkenthetők, ha a szükséges megvilágítást a lehető legkevesebb villamos energia felhasználásával tudjuk biztosítani. Az alkalmazott hagyományos fényforrások a legmodernebb világítástechnológiai megoldásokra történő cseréjével ezen költségek drasztikusan csökkenthetők. Pontos és részletes tervezést követően olyan energia-hatékony megoldásokat ajánlunk, amelyek statisztikai számításokkal is alátámasztott módon, ténylegesen biztosítják az energiafelhasználás csökkentését.

Meglévő rendszerének kulcsrakész átépítéséről, akár csoportos lámpacseréről vagy retrofit megoldásról van szó, minden esetben megtaláljuk a legkevesebb villamos energiafelhasználással üzemeltethető megoldást.

2003-tól a hazai piacon megbízhatóan jól működő, leinformálható referenciákkal rendelkezünk.

Meglévő világítási hálózatok modernizálásakor, annak külső megjelenése is modernizálásra szorul. Belsőépítési megoldásaink nemcsak a legmodernebb technikákat tartalmazzák, de a design és a megjelenés is innovatív tartalmat hordoz, így a belső terek minőségét emelő design-elem lehet. Számos termékünk a méltán neves Red Dot Awards díjazással rendelkezik.

Cégünk fő profilja világítástechnikai tervezés, kivitelezés és optimalizálás.

Tevékenységünk során, számtalanszor szembesültünk a világítási hálózatokban jelen lévő energiapazarlással. Több mint 10 éves szakirányú tapasztalataink birtokában bizton állíthatjuk a LED-es technológiájú fényforrások alkalmazása költséghatékonyabb és a kor műszaki színvonalának legjobban megfelelő innovatív megoldás, amely a felhasználói célokkal leginkább összhangban alkalmazhatók.


 

ledlight

Miért pont a LED?

A LED izzók, LED reflektorok, LED panelek, LED fénycsövek napjaink legmodernebb és nemzetközi szinten is piacvezető fényforrásai. Energetikai szempontból rendkívül gazdaságosak és mindemellett fénykibocsátási hatékonyságuk mára a legjobb korábbi fényforrásokén is túlmutat. Üzemeltetési és karbantartási költségeik minimálisak, míg élettartalmuk is bőven túlmutat a hagyományosnak mondható wolfram izzóknál (min. 25.000 üzemóra). Nincs meghibásodásnak kitett alkatrész és nincs szükség több-kilovoltos gyújtófeszültségre. A LED-es fényforrással szerelt fénytestek bekapcsolás után azonnal üzemi szinten képesek világítani és tetszőlegesen bármikor ki-be kapcsolhatóak a fényforrás károsodásának veszélye nélkül. Mindezt jobb optikai és elektromos hatásfokkal, és kisebb meddő teljesítménnyel. A LED előnye, hogy élettartam lejárata nem a fényforrás használhatatlanságát, hanem a kibocsátott fény kb.20-25%-os csökkenését jelenti.

 

   

A gyártó a honlapon található információkat előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja.
Esetleges téves adatokért és az ezekből származó károkért felelősséget nem vállalunk!
The manufacturer can change the information on the website without prior notice.
 Any erroneous data and the damage from these we are not responsible!