Nyitva: Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat & Vasárnap - Zárva

Telefon: +36-1-631-6039

info@mblight.hu

Luxon Világítás vezérlés

Luxon Világítás vezérlés

WIFI szabályzott világítás vezérlő rendszer ipari LED lámpa hálózatra

• Csoportonkénti és egyenkénti lámpa controll
• Központi egységenként 500 lámpa vagy activator szabályzása
• 1-10V fény és mozgásérzékelés dimmelés
• Megtakarítási és üzemi kimutatások
• Flexibilis szakaszolás vezeték nélkül Wifi-n
• Maximalizált hálózat optimalizálási lehetőség

• Hibaüzenet küldés
• Alkalmazási terület: Ipar, Raktárak

• Környezeti hőmérséklet: -25°C~55°C
• IP20-IP65 Védelem

Az energiatakarékossági törekvéseknek köszönhetően a LED világítástechnikai termékek hatékonyságát is jelentős mértékben növelheti intelligens világításvezérlés alkalmazásával és így a karbantartás is jól tervezhető.

A lámpák kapcsolásainak megfelelő ütemezése, a természetes nappali fénynek megfelelő automatizálás, a működési költségek és megtakarítások mérhetősége és tervezhetősége elengedhetetlen egy kiemelkedően költséghatékony rendszer működtetéséhez.

A rendszer mindezt valós időben végzi, minden rendszerelem külön-külön történő ellenőrzésével és szabályozásával. Ezen információk hozzájárulnak az ipari karbantartási és üzemeltetési költségek minimalizálásához.

Az intelligens vezérlés lehetővé teszi az egyes létesítmények önálló vezérlését, és a kívánt funkciók gyors és megfelelő elérését és szükség esetén a beavatkozásokat is függetlenül a hálózat egyéb elemeitől.

Light Management Software

A szoftver egy hagyományos PC számitógépre telepíthető.

A szoftver lehetővé teszi, hogy meghatározzuk a fény és jelenlét viszonyokat, és szinkronizálja az előre programozott világítási paramétereket a kívánt üzemórák szerint.

A szoftver műszerfala bemutatja az aktuális összesített megtakarításokat, és kiváló kiindulási pontot biztosít, hogy könnyedén el tudjon igazodni a rendszerben. Egy kattintással megtekintheti az világítási alaprajzot, és rögtön változtathatja a hálózat paramétereit.

A Luxon rendszer átfogó távoli diagnosztikai funkciókkal rendelkezik. A lámpatest kiválasztása után annak alaprajzi megjelenítését követően, minden fontos paraméter megjelenik, az egyes lámpák és annak vezérlőinek pillanatnyi működési értékei vagy akár a hibás állapot jelölése. A web alapú architektúra lehetővé teszi, hogy ezt bárhonnan, bármikor elvégezhesse!

 Luxon Live

A Luxon Live egy opcionális online szolgáltatás, mellyel akár több létesítmény is vezérelhető szerte a világon. Tartalmaz egy visszajelző funkciót, ahol a rendszer folyamatosan diagnosztizálja és átfogó elemzést készít a hálózatról.

Luxon Live rendszerben könnyedén elérhetők a legfontosabb mutatók és a világítási rendszerről vizuális, intuitív, gyors jelentéseket generál, és ezeket automatikusan és rendszeresen el is küldi az előre beállított felhasználóknak, így biztosítva a szükség esetén a gyors reakciót.

Az érzékelők folyamatosan vizsgálják, hogy az adott napszakban milyen fényerősségre van szükség és automatikusan beállítja azt.

Különös értéket képvisel, hogy a Luxon Live segítséget nyújt világítási rendszere alapos megértéséhez.

Világítási rendszere teljesen átláthatóvá válik és úgy tudja a jövőben működését tervezni, ahogyan az az Ön igényeinek a legmegfelelőbb Az energia-megtakarítás mellett segít Önnek abban, hogy miként csökkentse világítási rendszere a TCO értékét. Ez egy olyan intelligens üzleti megoldás, amely nem csak rögzíti az adatokat, de arra is javaslatot ad, – méghozzá a legérthetőbb formában – hogy a különböző helyszíneken miszerint kellene módosítani a paramétereket, a hatékonyság növelése érdekében.

Mobil applikáció

A rendszer mobil eszközökön is elérhető, a megfelelő mobil applikáció használatával. Az applikáció lehetővé teszi a könnyű integrációt, és világítási rendszerének valós időben történő távoli nyomon követését.