MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Luxon vezérelt ipari LED csarnokvilágítás / Delta

márc 22, 2020 | Hírek

Elégedett nehézipari megrendelőnknél lépésről-lépésre végzünk világítás-korszerűsítést. A +60°C magas környezeti hőmérsékletig alkalmas Delta Staccato (200W, 32.000lm) ipari LED csarnokvilágító lámpákat Luxon IoT világításvezérlő rendszer működteti.

A csarnokvilágító ipari LED lámpatest és az IoT világítás-szabályzó rendszer együttesen eredményez kimagaslóan energiahatékony világítástechnikai megoldást. Optimalizált fogyasztást és szabványos megvilágítást érünk el az extrém magas csarnokokban is.

A Luxon világítás-szabályzó rendszeren keresztül a termelés-irányító és a karbantartás-vezető is folyamatos információkkal rendelkezik a LED lámpák állapotáról. Működésükről, esetleges meghibásodásukról, fogyasztásukról valamint az egyes lámpák a területen és a lámpacsoportokon belüli elhelyezkedéséről is tájékoztatást kapnak a vezetők.

A karbantartásmentes rendszerre 5 év garanciát vállalunk, ami alatt a rendszer bőven megtérül. Jelentős világítási energia-megtakarítást eredményez a megrendelőnek a tervezett 80.000h hosszú élettartama alatt.

https://youtu.be/7RrRFW8GNrk
https://www.youtube.com/watch?v=FMFJ7xwFM8U&feature=emb_logo