Nyitva: Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat & Vasárnap - Zárva

Telefon: +36-1-631-6039

info@mblight.hu

Veko Duncan Ipari és kereskedelmi LED vonalvilágítás

Veko Duncan Ipari és kereskedelmi LED vonalvilágítás

Leírás

A multifunkcionális Duncan-t kifejezetten a kiskereskedelem, az ipar, az irodák és a szolgáltatási területek számára fejlesztették ki. A szabadalmaztatott világítási rendszer mindenhol tökéletesen illeszkedik: lumen-kibocsátása és fénykilépése finomhangolható a beépítési magassághoz, a berendezésekhez és az elhelyezési lehetőségekhez. A lencse-optika mikroprizmás kialakítása teljesen egyedi, és nem igényel külső reflektort a káprázás csökkentésének érdekében. Ez nyitott, átlátszó kialakítást eredményez, optimális fényhozammal és maximális világítási komforttal kombinálva. A Duncant úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az EN szabványoknak.

A Duncan rendszer folyamatos vonalvilágításként használható, és kiegészíthető a profilra könnyen rápattintható világító panelek széles skálájával. Az átlátszó lencsék és a hozzá illő átlátszó burkolatok kiváló minőségű megjelenést és kíváló fényérzetet kölcsönöznek. Minden elem könnyen összekapcsolható, így szép folyamatos világítási vonalak jönnek létre, látható illesztések nélkül. A Veko a szerelvényeket előre telepíti az alumínium tartóprofilokra, ami jelentősen csökkenti a szerelési időt.

Az energiatakarékos Duncan vonalvilágítás lumen / Watt aránya a piacon az egyik legmagasabb. Az energiaköltségek még nagyobb megtakarítása érdekében lehetőség van a Duncan összekapcsolására világítás szabályzó rendszerrel, amely még hatékonyabban irányítja a hálózatot. A világítást szinte minden csomagolás nélkül szállítják, 100% -ban újrahasznosítható és a felhelyezés után 40 évvel is könnyen felújítható.

Galéria

Letöltések

Veko_Duncan_vonalvilagítás_adatlap_HUN

Duncan_Industry_2019

Duncan_Retail_2019 

Veko Tune: https://www.veko.com/veko-tune.html

Videó