Nyitva: Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat & Vasárnap - Zárva

Telefon: +36-1-631-6039

info@mblight.hu

Veko Magnus LED vonalvilágítás IP20 – IP65

Veko Magnus LED vonalvilágítás IP20 – IP65

Leírás

A Magnus évek óta gondtalan LED-világítást kínál. Ezek a lineáris LED-lámpatestek évekig tartó szolgálat után is vadonatújnak tűnnek, és minden intelligens ipari térben alkalmazhatók. A parkolóktól és a termelőcsarnokoktól a raktárakig, bevásárlóközpontokig, sportcsarnokokig és uszodákig: A Veko mindig a rendelkezésre álló legjobb lineáris LED-megoldást biztosítja.

Alumínium toldók alkalmazásával a lámpatestek összekapcsolhatók. A folyamatos lámpatestek, a vonalvilágítás így valósul meg. A jó megvilágítás a munkával való elégedettséget eredményezi. A Magnus Wattonkénti egyedi fénykilépésével a lámpatest hatékonyságában és egységességében is kitűnő. Ezek együtt valóban serkentik a termelékenységet! Az alumínium használata vonalvilágításunkban nagy hőmérséklet-szabályozást is biztosít: a Veko LED-világítás könnyedén működik -25 ° C – +35 ° C vagy annál magasabb környezeti hőmérsékleten is. A Veko-nál 10 év garancia is lehetséges.

Ha még többet szeretne megtakarítani az energiaköltségein, válasszon világításszabályzó rendszert. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően az általános- és a vészvilágítás kevesebb karbantartást igényel, a lámpatestek dimmelés funkciója pedig hatékonyan működik. A Veko vonalvilágításai nem csak az egyik leginkább energiatakarékos rendszer a világon, hanem a legtartósabbak is. Az eszközöket gyakorlatilag csomagolás nélkül szállítjuk, 100% -ban újrahasznosíthatóak és 40 év után is könnyen felújíthatók.

Technikai információk

Galéria

Letöltések

Magnus LED vonalvilágítás

Magnus_Linear_LED

Industry_2019

Manual_Veko_Emergency_system

Manual_Veko_linear_lighting_system_IP20-40

Manual_Veko_linear_lighting_system_IP54

Manual_Veko_linear_lighting_system_IP65

Veko Tune: https://www.veko.com/veko-tune.html

Videó