Nyitva: Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat & Vasárnap - Zárva

Telefon: +36-1-631-6039

info@mblight.hu

Veko Richard Parkoló LED vonalvilágítás

Veko Richard Parkoló LED vonalvilágítás

Leírás

A Veko Richard LED vonalvilágítása évek óta problémamentesen biztosít megvilágítást a beltéri vagy a föld alatti parkolók számára. A robusztus lámpatestek kizárják a port és a nedvességet, a rendszer energiahatékonysága felülmúlhatatlan, és az egész tér tökéletesen van megvilágítva. A Richard széles fénykilépésű lámpái kiváló egyenletességet biztosítanak a padló szintjén, így a lámpatestek akár közvetlenül a belső úttest közepére is felszerelhetők.

A Richard egy kezeletlen alumínium profilt tartalmaz, amelyet kifejezetten parkolókhoz terveztek, és amelyhez más parkoló rendszerek is könnyen csatlakoztathatóak. Az érzékelők zökkenőmentesen vezetik a sofört a rendelkezésre álló helyre. A profil nagy teherbírású rögzítésének köszönhetően
vandálbiztos. Az alumínium használata a vonalvilágításunkban a kiváló hőmérséklet-szabályozást is biztosítja: A Veko LED-világítás könnyedén működik -25 ° C és 35 ° C közötti, vagy annál magasabb környezeti hőmérsékleten. A Veko-nál 10 év garancia is lehetséges.

Ha még többet szeretne megtakarítani az energiaköltségein, válasszon világításszabályzó rendszert. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően az általánosés a vészvilágítás kevesebb karbantartást igényel, a lámpatestek dimmelés funkciója pedig hatékonyan működik.

Technikai információk

Galéria

Letöltések

Richard Parking LED_HU

Richard_Parking_LED_EN

Richard_Parking_2019

Veko Tune: https://www.veko.com/veko-tune.html

Videó