Nyitva: Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat & Vasárnap - Zárva

Telefon: +36-1-631-6039

info@mblight.hu

Veko LED Vészvilágítás

Veko LED Vészvilágítás

Leírás

Ha a világítás áramkimaradás vagy katasztrófa miatt meghibásodik, akkor a biztonság a legfontosabb. A Veko vészvilágítási megoldások az épületet megbízható és tartós világítással látják el, amely azonnal bekapcsol. Az alkalmazottak képesek lesznek tájékozódni a környezetükben, és biztonságosan elhagyni az épületet. A Veko kétféle vész- és menekülési útvilágítást kínál: decentralizált és központosított vészvilágítás.

Decentralizált vészvilágítás

Decentralizált vészvilágítás az igény? Akkor egy nagyon költséghatékony, mégis biztonságos megoldást választhat. A lámpatest akkor is világít, ha áramkimaradás történik. Ez a lámpatestbe integrált akkumulátornak és az átalakító modulnak köszönhető. A lámpatest alacsonyabb fényáram mellett marad működésben, és így is magas a lumen teljesítménye, ami azt jelenti, hogy kevesebb lámpatestre van szükség a vészvilágításhoz. Ez jelentősen csökkenti az akkumulátorok karbantartásának és cseréjének költségeit

Központosított vészvilágítás

A Veko profil különösen alkalmas a központi vészvilágítás integrálására. Minőségi profilunk helyet kínál az extra lapos kábeleknek. A szokásos lapos kábelünk két áramkörhöz köthető. Ezért nincs laza, rendezetlen kábelezés, és nincs szükség a külön vészvilágítási egységek összekötésére. A Veko a központi vészvilágítást egy komplett egységként, különálló, alacsony teljesítményű világítótestekkel látja el. Hiba esetén a központi egység alternatív tápegységgel kapcsolja be a csatlakoztatott lámpatesteket.

Technikai információk

Galéria

Letöltések

Veko Vészvilágítás_HU

Central Emergency_lighting

Decentral Emergency_lighting

Veko Tune: https://www.veko.com/veko-tune.html

Videó