MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Új csarnokvilágítás a Rondo részére

jan 19, 2021 | Hírek

Projektjeink során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre.  A részletes egyeztetések során feljegyezzük a megrendelői igényeket és összepárosítjuk a szakmai javaslatainkkal. Hasonlóan tettünk a Rondo-nál is. Első megkeresésük után részletes egyeztetéseket tartottunk, és közösen kezdtünk el dolgozni csarnokvilágítás megújításán.

A Rondo alaptevékenysége a hullámlemez alappapír és csomagolás gyártása, valamint a papír-újrahasznosítás. Felelősséget vállalnak a környezetért, a termékeik minőségért, a munkavédelemért, és kiemelten fontosnak tartják a külső és belső ügyfél-elégedettséget. Többek között ezen céges filozófiák és a költségmegtakarítási terveik miatt vált aktuálissá a csarnokvilágítás korszerűsítése.

A kezdeti állapotok

Egy 11.600 négyzetméteres  tagolt gyárcsarnokban kellett elvégezni a korszerűsítést. Az ekkor használt 400W-os fémhalogén lámpák igen elavultak voltak, és alacsony megvilágítási szintet biztosítottak.

A megrendelő elvárásai

A Rondo részéről kiemelten fontos volt a munkaasztalok magas színvisszaadási tényezője, valamint a magas hőmérsékleti tényező mellett működő lámpák igénye, melyek miatt a LED technológiák speciális ágazatát kellett alkalmazzuk.

Az elért eredmények

A közös munkát követően egyenletes, homogén fényviszonyok alakultak ki, a megvilágítási szintek pedig a szabványt felülmúlva valósultak meg a megrendelő kérésére.

A magas környezeti hőmérsékletre használt speciális LED technológiának köszönhetően, akár +65 °C-ig tudják használni a LED lámpákat.

A munkaasztalok megvilágítása pedig teljes hosszban és szélességben biztosítja a nyomatok tökéletes és színhelyes láthatóságát.

Így a Rondo által kért összes egyedi igényt sikeresen kiszolgáltuk a speciális környezetek figyelembe vételével.

csarnokvilágítás
csarnokvilágítás

„Magam és munkatársaim nevében is örülünk az eredményeknek”.

Gaszmann Tamás

műszaki és termelési vezető

Miért érdemes befektetni a csarnokvilágítás korszerűsítésébe?

A világítás korszerűsítésének segítségével egy jól megvilágított, munkabiztonságot növelő munkaterületet kapunk. Továbbá energia- és költségmegtakarítást érünk el a zöldebb technológiának köszönhetően. A TAO támogatásoknak köszönhetően pedig gyorsabban megtérül befektetésünk, mint gondolnánk

AJÁNLATOT KÉREK A VILÁGÍTÁS KORSZERŰSÍTÉSÉRE