MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Így növelhető az üzemi hatékonyság a Veko Lightsystems LED vonalvilágításával

ápr 1, 2022 | Hírek

Az MB-Light 2020-ban döntött úgy, hogy termékei palettáját a Veko Lightsystems világítástechnikai megoldásaival bővíti. Azóta megrendelőinkkel együtt teljes elégedettséggel alkalmazzuk ezeket a kompakt, felső kategóriás világítási rendszereket.

Energiatakarékosság és kiegyensúlyozott munkavégzés sínes vonalvilágítással

A Veko Lightsystems széleskörű tapasztalattal rendelkezik a sínes LED vonalvilágítás területén, hiszen több mint 4 évtizede gyártja és fejleszti az intelligens fényforrásokat.

A Veko termékek számos nagyszerű tulajdonsága közül kiemelkedik az energiahatékonyság, a könnyen kezelhetőség és az okos rendszerekbe való integrálhatóság.

A Veko nem csak beszél, de tesz is a környezetvédelemért, ennek jegyében végzi a gyártást. Az alumínium profilokra előre szerelten szállítja a lámpatesteket, gyakorlatilag csomagolásmentesen. Az alapanyag felhasználása 100% -ban újrahasznosított, a termékek pedig akár 40 év után is könnyen felújíthatók.

A Veko Lightsystems kiváló terméktulajdonságai

A termékfejlesztés három fő mozgatórugója: a termelékenység fokozása, az energiaköltségek csökkentése és a dolgozói elégedettség növelése, ami a munkahelyek megvilágítási szintjének minőségi növelésével érhető el.

  • A lámparendszerek nem szűkölködnek kényelmi funkciókban sem, a karbantartásmentes lámpák alkalmazása jelentős erőforrás megtakarítást jelent a vállalatok számára a nagy belmagasságú raktárcsarnokokban és ipari gyártóegységekben.
  • A márka nagy hangsúlyt fektet a folyamatos innovációra. Így például az intelligens vezérlésnek köszönhetően az általános világítás és a vészvilágítás szabályozása könnyedén magvalósul.
  • Garanciát nyújt a lámpatestek hosszú élettartamára, ami akár elérheti a 100.000 üzemórát is.
  • Az alumínium használata alapanyagként azért is szerencsés, mert nagy hőmérsékleti mozgásokat bír el. A hőmérsékletszabályozás magas környezeti hőmérséklet esetén is hatékonyan működik.
  • A profilra könnyen rápattintott világító panelek esztétikus, folyamatos világítási vonalat adnak látható illesztések nélkül.
  • A világítási rendszer felújítása pofon egyszerű, hiszen a profilok a helyükön maradnak, kizárólag a lámpatestek cseréjét kell elvégezni.


Veko Lightsystems termékcsaládok

Duncan: elsősorban ipari és kereskedelmi területen használt LED vonalvilágítás. A lencseoptika mikroprizmás kialakítása teljesen egyedi, és nem igényel külső reflektort a káprázás csökkentésének érdekében. A Duncan rendszer folyamatos vonalvilágításként használható.https://mblight.hu/2020/12/10/veko-duncan-ipari-es-kereskedelmi-vonalvilagitas/

   

Rowan alacsony káprázású lámpatesteket jelent. A lámpatestekbe szerelt lencseoptika biztosítja a lehető legjobb fényeloszlást és védelmet a káprázás ellen. A káprázó megvilágítás fáradtságot és a szem gyors elfáradását okozza. A körültekintő HR vezetők ma már arra is ügyelnek, hogy a munkavállalókat jó munkakörülményekkel motiválják. Ezek közé tartozik a megfelelő világítási komfort, ami elégedettséget és hatékonyságot eredményez. https://mblight.hu/2020/12/10/veko-rowan-alacsony-kaprazasu-led-vonalvilagitas/

A Rowan nagyszerű választás olyan helyiségekben, ahol a káprázási tényező rendkívül fontos, így például az irodákban. Képes arra is, hogy a legtöbbet hozza ki a nappali fényből, és kompenzáljon csökkenő természetes fényforrás esetén.

mblight_veko   

Magnus minden intelligens ipari térben alkalmazhatók a parkolóktól az ipari csarnokokon át a raktárakig, bevásárlóközpontokig és sportcsarnokokig.  A Magnus Wattonkénti egyedi fénykilépésével a lámpatest hatékonyságában is kitűnő.

A Magnus fényforrások alkalmazásának biztonságosságát nemzetközi tanúsítványok is alátámasztják, a termékcsalád rendelkezik az élelmiszerbiztonsági rendszer betartását megkövetelő HACCP, BRC, IFS és FSSC minősítésekkel.

A Magnus termékek teljesítik az ütésállóságra, a szennyeződések megelőzésére és a lámpatest tisztíthatóságára vonatkozó specifikációkat és követelményeket.

https://mblight.hu/2020/12/10/veko-magnus-vonalvilagitas-ip20-ip65/

   

Richard parkolóvilágítás: kifejezetten a beltéri vagy a föld alatti parkolók megvilágítására tervezték, A robusztus lámpatestek kizárják a port és a nedvességet, közvetlenül a belső úttest fölé is felszerelhetők. https://mblight.hu/2020/12/10/veko-richard-parkolo-vonalvilagitas/

   

Vészvilágítás áramkimaradás esetén az épületet megbízható és tartós világítással látja el, amely azonnal bekapcsol. Az ott tartózkodók képesek lesznek tájékozódni a környezetükben, és pánik nélkül biztonságosan elhagyni az épületet. https://mblight.hu/2020/12/10/veko-veszvilagitas/

 

Kérjen további részletes információt a Veko LED vonalvilágításról