Nyitva: Hétfő-Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat & Vasárnap - Zárva

Telefon: +36-1-631-6039

info@mblight.hu

Világításkorszerűsítés az ORIFLAME raktárcsarnokában lépésről lépésre

Világításkorszerűsítés az ORIFLAME raktárcsarnokában lépésről lépésre

A közelmúltban az Oriflame üllői logisztikai központjában végeztünk világításkorszerűsítést. Ebben a raktáregységben történik a termékek raktározása, a csomagok összekészítése és indítása mind a hazai mind az európai megrendelők felé. A vevői igények teljesítése fegyelmezett és összehangolt munkavégzést igényel. Az olajozottan működő belső rendszert, a munkatársak felkészültségét mi magunk is tapasztaltunk.

  • A felmérés és tervezés után javaslatot tettünk a jelenlegi világítási rendszer cseréjére és VEKO LED sínes vonalvilágítás kivitelezésére.
  • Az első pillanatok, miután az új rendszer elemei megérkeztek az Oriflame logisztikai bázisára. Az alumínium profilok betárazása után egy gyors ellenőrzés következett.

A 4,5 méter hosszú elemek környezetbarát csomagolásban raklapokon, gyakorlatilag csomagolásmentesen érkeznek. A VEKO gondosan ügyel a fenntarthatóságra és nem terheli felesleges csomagolási anyagokkal a környezetet. Az alumínium profilok közé csak elválasztó papírcsíkok kerülnek, az egységnyi mennyiséget pedig átlátszó fólia védi. Tapasztalataink is alátámasztják, hogy ez a csomagolási módszer teljes mértékben strapabíró és a szállítmányok sérülésmentesen érkeznek meg a célállomásokra.

  • A szállítmányhoz csatolt precíz szerelési lista a kivitelezésben résztvevő szakemberek munkáját segíti. Az egyes profilok egyrészt a lámpakiosztásnak megfelelő szerelési sorrendben kerülnek a palettákra, másrészt előszerelve érkeznek. A számozás alapján így roppant egyszerű és egyértelmű a profilok összeillesztési és felszerelési sorrendje. A telepítési költségek kedvezőek, a kivitelezési munka gyors és költséghatékony.

Az új világítási rendszer szerelési munkái mellett zavartalanul folyhatott a raktárcsarnokban a napi munkavégzés. A profilok összeszerelését üzemidőben tudtuk elvégezni.

  • Az tartósínek végén jól láthatók a gyorscsatlakozók. Velük és az alumínium toldóelemekkel a lámpatestek könnyen összekapcsolhatók.

A VEKO sínes vonalvilágítás teljes háza alumíniumból készül, amely masszív és ütésálló tulajdonságával biztonságot nyújt az esetleges „targonca balesetek” esetén is. Más lámpákkal szemben lényegesen jobban bírja az ütést. Az alumínium további jellemzője a kiváló hőszabályozás és hőelvezetés. Ez különösen a régi fénycsöves világítással szemben – aminek manapság már nincs utánpótlása és a közeli jövőben kivezetésre kerül – növeli a hatékonyságot és akár 100.000 üzemórára növeli a világítási rendszer élettartamát. Az így nyert előny komoly összegekben mérhető az ingatlantulajdonosok és bérlők számára.

A beruházás megtérülése jelenleg akár 1 év alatti is lehet, a rendszer élettartama 100.000h. Az EKR és TAO nyújtotta támogatás a beruházás akár 50%-át is fedezheti.

Ezen paraméterek sokakat ösztönöznek az elavult világítás cseréjére vagy arra, hogy az új létesítményeikbe is a Veko Lightsystems lámpái biztosítsák az optimális világítást.

  • Személyemelők segítségével könnyedén mozgunk és hatékonyan végezzük a szerelési munkákat a magasraktárakban is.

A VEKO lámpatestekkel eredményességben és egységességben is elérjük azt a célt, hogy a megvilágítás mind a közlekedési útvonalakon, mind a polcokon egyenletes legyen. Az egyes területek megfelelő megvilágítást kapnak, a munkavégzés biztonságossá és pontossá válik.

A komfortérzet is lényeges szempont. Az optimális világítás nem fárasztó, hanem segíti a munkatársakat a figyelemben és a koncentrálásban. Növeli a látási feladatok hatékonyságát. A jó világítás a munkával való elégedettséget is eredményezi. 

  • Új megvilágításban a polcrendszerek és a közlekedési útvonal.

Elkészült a VEKO LED sínes vonalvilágítás a logisztikai központban.

  • A Veko technológia mindig a rendelkezésre álló legjobb lineáris LED-megoldást biztosítja, a lehető legkevesebb energiafelhasználással, munkavédelmi szempontból teljes biztonságban.

Ne feledjük, a világítás korszerűsítése az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás.

Ajánlatot kérek a világítás korszerűsítésére