MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Világításkorszerűsítés az ORIFLAME raktárcsarnokában lépésről lépésre

okt 25, 2022 | Hírek

A közelmúltban az Oriflame üllői logisztikai központjában végeztünk világításkorszerűsítést. Ebben a raktáregységben történik a termékek raktározása, a csomagok összekészítése és indítása mind a hazai mind az európai megrendelők felé. A vevői igények teljesítése fegyelmezett és összehangolt munkavégzést igényel. Az olajozottan működő belső rendszert, a munkatársak felkészültségét mi magunk is tapasztaltunk.

  • A felmérés és tervezés után javaslatot tettünk a jelenlegi világítási rendszer cseréjére és VEKO LED sínes vonalvilágítás kivitelezésére.
  • Az első pillanatok, miután az új rendszer elemei megérkeztek az Oriflame logisztikai bázisára. Az alumínium profilok betárazása után egy gyors ellenőrzés következett.

A 4,5 méter hosszú elemek környezetbarát csomagolásban raklapokon, gyakorlatilag csomagolásmentesen érkeznek. A VEKO gondosan ügyel a fenntarthatóságra és nem terheli felesleges csomagolási anyagokkal a környezetet. Az alumínium profilok közé csak elválasztó papírcsíkok kerülnek, az egységnyi mennyiséget pedig átlátszó fólia védi. Tapasztalataink is alátámasztják, hogy ez a csomagolási módszer teljes mértékben strapabíró és a szállítmányok sérülésmentesen érkeznek meg a célállomásokra.