Működésünk során több hazai pénzintézettel is jól működő kapcsolatot alakítottunk ki, így ügyfeleink számára mindig az aktuális, legoptimálisabb beruházási finanszírozást tudjuk ajánlani, amennyiben ügyfeleink nem a közvetlen megvásárlás mellett döntenének.

Lehetőség van a hagyományos zárt végű pénzügyi lízing mellett nyílt végű pénzügyi lízing felvételére, amikor egy alacsony havi törlesztés mellett, mintegy bérli az ügyfél a rendszert és a lízing lejáratával maradványértéken, egy jelképes összegért megvásárolhatja, ebben az esetben a lízing ideje alatt a rendszer tulajdonosa a bank.

Az optimális finanszírozási mód és futamidő kiválasztásával, a bekerülési költség elhanyagolható, ugyanis rendszer beszerelése azonnali költségcsökkenést eredményez, melynek mértéke jellemzően magasabb, mint a rendszer finanszírozásának havidíja.


Pályázati finanszírozás

Kis és Közép-vállalkozások részére a megújuló energia felhasználására és/vagy az üzemeltetés és üzem modernizálására gyakran van állami pályázati lehetőség. Mi folyamatosan monitoringozzuk a szolgáltatási körünkkel kapcsolatban álló aktuális pályázati lehetőségeket. Kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel, ezen pályázati beruházások esetén nem csak a pályázatírást, de a komplett kivitelezéssel – a kapcsolódó egyéb beruházásokkal – segítségére vagyunk.

Érdeklődjön az aktuális finanszírozási lehetőségek felől!