fbpx

Ipari világítás optimalizáció 2 ütemben ICEPIPE LED fényforrásokkal

Hírek |

Világítás optimalizáció, tervezés és kivitelezés LED fényforrásokkal.

     –  Sikeresen befejeztük a PlastiCast Hungary világítás hálózatának optimalizációját, majd azt kompletten egy új csarnok világítás hálózat tervezése és kivitelezése követett.

A teljes csarnokvilágítás átalakítás és optimalizáció 2013 végén kezdődött, egy részletes elemzést és tervezést követően. Az első ütemben 62 db. 250W-os cipősdoboz lámpatest kiváltására kértek fel minket  és a meglévő átlag 100 lux fényerősség emelésére. Természetesen a másodlagos, de igen lényeges cél az energiafelhasználás minimalizálása volt. A projektben megjelölt igények megvalósítását 74 db az ipari világítástechnikai piacon elérhető egyik legmodernebb 150W-os ICEPIPE LED csarnokvilágítóval teljesítettük, mely 500lux-ot elérve, mintegy meg 5x a régi lámatestek fényerősségét. Ezen hatalmas fény-növekedés mindemellett kedvezően hatott megrendelőnk villanyszámlájára, hiszen összességében 38% energia megtakarítás értünk el.

Azonban a jelenleg elért megtakarítás mellett további költségcsökkentés is elérhető. A csarnok tetőbevilágítókkal is rendelkezik, melynek figyelembevételével az új ICEPIPE LED világítókból álló hálózat működtetése a megfelelő automatizálással még hatékonyabbá tehető. 3 sávos fényérzékelők rendszerbe iktatásával a lámpatestek a külső fény alapján szakaszonként kapcsolhatók és így működtetésük további költségcsökkenést eredményez.

Ügyfelünk maximális elégedettsége mellett a hálózat teljes optimalizálását végeztük el, a jelentős megvilágítási szint emelkedés és megtakarítás mellet. Az új rendszer sikerét mi sem mutatja jobban, hogy 2015.03. hóban cégünket a 2. ütemre is felkértek, ahol egy új csarnok világítás tervezése és kivitelezése volt a feladat. Idén egy újabb széria, azaz ICEPIPE 3G 150W L+ beépítése mellett döntöttünk, melyből a hálózatba 44 db. került telepítésre. Ezzel ügyfelünk az elérhető maximális fényerősség és a lehető legkedvezőbb energia költségek mellett, megnövekedett biztonsági körülmények között kezdheti el gyártó tevékenységét.

500lux-web-plasticast

 

   

A gyártó a honlapon található információkat előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja.
Esetleges téves adatokért és az ezekből származó károkért felelősséget nem vállalunk!
The manufacturer can change the information on the website without prior notice.
 Any erroneous data and the damage from these we are not responsible!