Teljeskörű LED világítási hálózat

megoldások új rendszerek kialakításához, vagy már meglévő világítástechnikai rendszer korszerűsítésére.

Egy beruházási projekt célkitűzése lehet az energiatakarékosság, jobb és egyenletes megvilágítás, káprázásmentesség, speciális körülmények között való működés – mint például magas környezeti hőmérséklet – vagy akár design elvárások.

Világítástervezés

Egy világítástechnikai projekt sikere a szisztematikus tervezési és az előkészítő munkákon alapul. Műszaki rajzok vagy helyszíni felmérés alapján az igények és elvárások szerint fényméretezési tervet készítünk. Meghatározzuk, hogy direkt vagy indirekt megvilágítást alkalmazunk illetve milyen vezérlést fogunk használni. Kiválasztjuk a megfelelő világítástechnikai eszközöket és lámpatesteket, lencséket.

A MSZ EN 12464 iparáganként meghatározott nemzeti szabvány követelményeket ír elő. Ezt figyelembe véve végezzük el a szükséges számításokat: megvilágítási értéket, megvilágítási egyenletességet, maximális megengedett káprázási értéket(UGR) és színvisszaadási indexet (Ra)kalkulálunk.

Komplex szakmai megoldást és kivitelezést végzünk

Minél inkább egy kézben van egy fejlesztési projekt annál nagyobb a lehetőség a költségoptimalizálásra, a rendszerszintű megoldásokra és a gyors kivitelezésre. Lényeges szempont, hogy az ajánlatkészítés során nagy hangsúlyt fektetünk az érthetőségre, így különböző műszaki vagy beruházási osztályok illetve döntéshozók számára is egyértelmű, hogy mikor milyen lépések következnek a projekt során.

  • Megbízható nemzetközi gyártók, felső és prémium kategóriájú termékeivel dolgozunk.
  • Saját tervező- és kivitelező csapattal rendelkezünk.
  • Megalapozott javaslatainkkal a döntéshozók munkáját könnyítjük meg.
  • Tervezéstől a kivitelezésig teljes körűen komplex ajánlatot állítunk össze és hajtjuk végre a feladatokat
  • Különböző iparágakból számos referenciánk bizonyítja eredményességünket.

A világítástechnikai rendszer korszerűsítésének, LED világítási hálózat kiépítésének kimagasló előnyei:

  • Energia-hatékony szabványos rendszer jön létre;
  • Számításokkal és referenciákkal alátámasztható megtakarítás;
  • Gyorsan megtérülő fejlesztés;
  • Zöldebb megoldás.

Cégünk 2005 óta van jelen a világítástechnikai szektorban, számos cég világítási beruházását végeztük el A-tól Z-ig.

Cégünk 2005 óta releváns piaci szereplő az ipari világítástechnológia területén. A 15 év során szerzett tapasztalatainkkal határozzuk meg a megvilágítandó területek fényigényét, számítjuk ki a szükséges lámpatestek optimális teljesítményét és számát. Bízza ránk világítási hálózatának korszerűsítését, hosszú élettartamú termékekkel és egyedi árajánlattal állunk rendelkezésére.

Amennyiben nem rendelkezik saját vagy külső karbantartó munkatársakkal, ebben a feladatban is megbízható segítségére leszünk.

Válasszon minket világítástechnikai partnerének a LED világítási hálózat kialakításában!

Néhány referenciánk az egyes iparágakból: