fbpx
Nedap-Luxon

WIFI szabályzott világítás vezérlő rendszer LED és Fémhalogén hálózatra

• Csoportonkénti és egyenkénti lámpa controll
• Központi egységenként 200 lámpa szabályzása
• 1-10V fény és mozgásérzékelés dimmeléssel
• Megtakarítási és üzemi kimutatások
• Flexibilis szakaszolás vezeték nélkül
• Maximalizált hálózat optimalizálási lehetőség
• 60.000h élettartam
• Alkalmazási terület: Ipar, Raktárak

• LED vezérlés: 86-147-225-295W
• Fémhalogén vezérlés: 250-320-350-400-600-1000-2000W
• LED Sugárzási szög: 40°, 60°, 80°, 100°, 120°
• Power factor >0.95
• Üzemi hőmérséklet: -25°C~55°C
• IP20-IP65 Védelem

Az energiatakarékossági törekvéseknek köszönhetően a hagyományos világítási termékek hatékonyságát is jelentős mértékben növelheti intelligens világításvezérlés alkalmazásával és így az üzemben-tartásban is jelentős megtakarítás érhető el.

A megfelelő ütemezés, a nappali fény megfelelő megválasztása, a kihasználtság mérhetősége és tervezhetősége elengedhetetlen egy kiemelkedően költséghatékony rendszer működtetéséhez.

A rendszer mindezt valós időben végzi, minden rendszerelem külön-külön történő ellenőrzésével és szabályozásával. Ezen információk elengedhetetlenek a tervezett köz- és ipari világítás karbantartásának és üzemeltetésének tervezésekor és üzemeltetésekor, hogy így a karbantartási költségeket állandóan a minimumon tartsa.

Az intelligens architektúra lehetővé teszi az egyes létesítmények önálló vezérlését, és a kívánt funkciók gyorsan és megfelelően érhetőek el függetlenül a hálózat egyéb elemétől.

Luxon Live Network
Light Management Software

A szoftver egy hagyományos PC számitógépre telepíthető.

A szoftver lehetővé teszi, hogy meghatározzuk a fényviszonyokat, és szinkronizálja az előre programozott világítási paramétereket a kívánt üzemórák szerint.

A szoftver műszerfala bemutatja az aktuális összesített megtakarításokat, és kiváló kiindulási pontot biztosít, hogy könnyedén el tudjon igazodni a rendszerben. Egy kattintással megtekintheti az világítási alaprajzot, és rögtön változtathatja a paramétereket is.

A Luxon rendszer átfogó távoli diagnosztikai funkciókkal rendelkezik. A lámpatest kiválasztása után annak alaprajzi megjelenítését követően, minden fontos paraméter megjelenik, az egyes lámpák, annak előtétei és pillanatnyi diagnosztikai értékei. A web alapú architektúra lehetővé teszi, hogy ezt bárhonnan, bármikor elvégezhesse!

schema_engels_llc
 Luxon Live
Retail-schema_EN_web

Luxon Live egy opcionális online szolgáltatás, mely akár több létesítmény is vezérelhető szerte a világon.

Tartalmaz egy visszajelző funkciót, ahol a rendszer folyamatosan diagnosztizálja és egy átfogó elemzést készít a rendszerről.

Luxon Live rendszerben könnyedén elérhetők legfontosabb mutatók, és a világítási rendszerről vizuális, intuitív, gyors jelentéseket generál, és ezeket automatikusan és rendszeresen el is küldi az előre beállított felhasználóknak, így biztosítva a szükség esetén a gyors reakciót.

Az opcionális kihasználtság érzékelők folyamatosan vizsgálják, hogy az adott napszakban milyen fényerősségre van szükség és akár automatikusan is beállítja azt.

Különös értéket képvisel, hogy a Luxon Live segítséget nyújt világítési rendszere alapos megértéséhez és a folyamatos figyelemmel kisérése a rendszer beállításainak változtatásainak és azok ütemtervének, adott időintervallum alapján miként változtatja az energiaköltségeket. Világítási rendszere teljesen átláthatóvá válik és úgy tudja a jövőben működését tervezni, ahogyan az az Ön igényeinek a legmegfelelőbb.

Az energia-megtakarítás mellett segít Önnek abban, hogy miként csökkentse világítási rendszere a TCO értékét. Ez egy olyan intelligens üzleti megoldás, amely nem csak rögzíti az adatokat, de arra is java, – méghozzá a legérthetőbb formában – hogy a különböző helyszíneken miszerint kellene módosítani a paramétereket, a hatékonyság növelése érdekében.

Mobil applikáció
App A rendszer mobil eszközökön is elérhető, a megfelelő mobil applikáció használatával. Az applikáció lehetővé teszi a könnyű integrációt, és világítási rendszerének valós időben történő távoli nyomon követését.

 

   

A gyártó a honlapon található információkat előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja.
Esetleges téves adatokért és az ezekből származó károkért felelősséget nem vállalunk!
The manufacturer can change the information on the website without prior notice.
 Any erroneous data and the damage from these we are not responsible!