A világítási hálózat üzemeltetési és karbantartási költségei a rezsiköltségek jelentős hányadát teszik ki. Megfelelő korszerűsítéssel ez a költség számottevően csökkenthető.

Célunk az, hogy modern ipari LED világításkorszerűsítéssel az adott vállalkozás szempontjából mind gazdasági, minőségi, karbantartási és ár-érték tekintetben is a legjobbat hozzuk ki.  Több mint 15 éves tapasztalatunkkal a megbízóink igényeinek és adottságainak leginkább megfelelő megoldást dolgozzuk ki.

Projektjeink kivitelezési munkáit jelentős részben saját szakmai csapatunkkal végezzük, de amennyiben Ön rendelkezik saját szakember gárdával a beruházási munkákat felméréssel, tervezéssel, szakmai tanácsadással és innovatív eszközökkel segítjük.

A személyes kapcsolattartással lehetőség adódik a felmerülő egyedi igények teljesítésére és az Ön karbantartó vagy kivitelező cégével történő szoros együttműködésre.

Költségcsökkentés és a profit növelése

A világítási rendszerek energia-hatékonyságának kulcsa a fényhasznosítás mértéke (lm/W).

Ha a terület megvilágítását a lehető legkevesebb energia felhasználással és a legoptimálisabb fényforrásokkal valósítjuk meg, az üzemeltetési költségek csökkenthetők mindamellett, hogy a megvilágítási szabványok is teljesülnek.

Az elvárt optimális fényerő eléréséhez világításvezérlés beépítésére is szükség lehet.

Miben mérhető a megtérülés?

  • Csökkenek az üzemeltetési és karbantartási költségek
  • Az ideális fényviszonyok között emelkedik a termelékenység
  • A dolgozói komfortérzet javul, így hatékonyabb lesz a munkavégzés
  • Az optimális megvilágítás eredményeként az üzemi balesetek csökkennek
  • Zöldebben működhet a vállalkozás

Miben tudunk mi segíteni?

Tervezés: A helyszíni felméréstől a cégre szabott világítótestek és vezérlők tervezésén át a szükséges megfelelősségi számításokig alkalmazkodunk a megrendelő optimális hálózati elképzeléseihez.

Cégünk munkatársai szakértő tudással rendelkeznek a teljes folyamat lebonyolításához.

Szakmai segítség: Támogatást nyújtunk a rendszer felszereléséhez és beüzemeléséhez, amennyiben saját karbantartók, vagy harmadik fél végzi a telepítést.

Érthető információk: Tiszta, átlátható információkat, terveket és költségszámításokat adunk át, hogy a vállalati döntéshozók munkáját segítsük.

Cégünk 2005 óta van jelen a világítástechnikai szektorban, számos cég világítási beruházását végeztük el A-tól Z-ig.

Cégünk 2005 óta releváns piaci szereplő az ipari világítástechnológia területén. A 15 év során szerzett tapasztalatainkkal határozzuk meg a megvilágítandó területek fényigényét, számítjuk ki a szükséges lámpatestek optimális teljesítményét és számát. Bízza ránk világítási hálózatának korszerűsítését, hosszú élettartamú termékekkel és egyedi árajánlattal állunk rendelkezésére.

Amennyiben nem rendelkezik saját vagy külső karbantartó munkatársakkal, ebben a feladatban is megbízható segítségére leszünk.

Válasszon minket világítástechnikai partnerének a LED világítási hálózat kialakításában!

Néhány referenciánk az egyes iparágakból: