fbpx

CBA Szabadszállási bolt

Megrendelői vélemények |

„Tendencia figyelhető meg a kereskedelmi hálózatoknál, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a színvonalas megvilágításra. Kereskedőként fontosnak éreztem, hogy a boltunk a kor elvárásainak megfeleljen, ezért megújítottuk az üzletünk berendezéseit és korszerűsítettük a világítást. Arra törekedtünk, hogy növeljük az üzletben a komfort érzetet a vásárlók számára, valamint, fontosnak tartottuk, hogy a világítási hálózat energiatakarékos és esztétikus legyen, ezért partnert kerestünk, aki kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi egységek megvilágításában.
Felsőkategóriás világítási hálózat kialakítása mellett döntöttünk, mert az MB-Light kft. által javasolt német gyártmányú NORDEON Baldur LED vonalvilágítású lámpái, mind műszaki tartalomban, mind dizájnban, mind ár-érték arányban meggyőzőek voltak. Az üzlet belső környezete színvonalasabb lett, az áruk még inkább eladják magukat, minden színhelyessebben és kontúrosabban látszik. Folyamatosan figyelemmel követem a számunkra alkalmazható technológiák fejlődéseit, a támogatások lehetőségeit, ezek alapján a világításkorszerűsítési beruházás a társasági adókedvezmény (TAO) igénybe vételével a legkedvezőbb megtérülésűnek bizonyult.
Az újonnan beépítésre kerülő lámpákkal több, mint 50%-os energia megtakarítást értünk el. Köszönjük a szakmai támogatást, a gyors és jól szervezett kivitelezést!”

Varga István

   

A gyártó a honlapon található információkat előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja.
Esetleges téves adatokért és az ezekből származó károkért felelősséget nem vállalunk!
The manufacturer can change the information on the website without prior notice.
 Any erroneous data and the damage from these we are not responsible!