A DoublePower világítórendszereket olyan vásárlók számára fejlesztették ki, akiknek a legmagasabb és akár extrém igényei vannak a megbízható és gazdaságos üzemeltetéshez a saját magasszintű ipari körülményeik között. Az ipari lámpatesteket kutatóintézetekkel és vezető alkatrész-beszállítókkal együttműködésben gyártják és forgalmazzák magyarországon az MB-Light Kft-vel szoros együttműködésben.

REFERENCIAMUNKA
További telepítések a ZF Hungária számára. Egy elégedett ügyfél szeret visszatérni.
Magyar partnerünkkel együttműködve ebben az évben kiegészítő lámpatestekkel szállítottuk a ZF Hungária, a vezető autóalkatrészgyártó cég számára.
Ez a ZF-vel folytatott sikeres együttműködésünk folytatása, amely több mint két évvel ezelőtt kezdődött, amikor telepítettük a doublepower TaMax verzióját !! SKY világítótestek +65 ° C környezeti hőmérsékletre egri üzemükben. A ZF Hungária vezetőségének elégedettsége az eredeti LED-megoldásunkkal megnyitotta az ajtót ennek az új projektnek is.

RÓLUNK MONDTÁK

ZF Hungária

„Megérte, hogy két éve LED-es világításkorszerűsítési beruházás mellett döntöttünk, mert az azóta eltelt időszakban nagymértékben csökkent az energia fogyasztásunk és minimalizáltuk a karbantartási és üzemeltetési költségeinket.
Az MB-Light Kft. munkatársainak tervezését dicséri, hogy a régi meglévő 400W-os fémhalogén lámpákat világítási terv alapján, minimális áthelyezéssel DOUBLEPOWER LED HIGH BAY+65°C 120W-os LED csarnokvilágító lámpákra váltottuk ki. Az új lámpák stabilan működnek a magas +50 °C-ot is meghaladó környezeti hőmérséklet felett is és a terület megvilágítása is javult. Világításkorszerűsítési céljaink, maximálisan teljesültek.
Köszönjük a részletekre ügyelő szakszerű munkát!”