Logo_VEKO_PMS_transparant

Azzal, hogy a kezdetektől 100% -ban újrahasznosítható alumíniumot használt profiljaihoz és lámpatestjeihez, a Veko már a kifejezés feltalálása előtt is fenntartható világítást nyújtott.

Ezenkívül a Veko világítás tartós: hosszú évekig tartó szolgálat után profiljaink továbbra is vadonatújnak tűnnek. A felújítás sok esetben pofon egyszerű, mivel a profilok a helyükön maradnak.
Az új (LED) lámpatesteket csak be kell kattintani a fényrendszerbe, így ismét olyan jó megvilágítást kapunk, mintha új lenne.

A Veko 1975-ben alakult, így évek óta szakemberek az alumínium vonalvilágítás fejlesztésében, gyártásában és összeszerelésében.
Majdnem 4 millió egységet gyártott a Veko hollandiai gyárában. Összességében ez 17 000 kilométernyi vonalvilágítást tesz lehetővé, ami nagyjából a távolság Európa és Új-Zéland között!
A Veko több mint 140 alkalmazottal rendelkezik Európában, és ez a szám gyorsan növekszik.
Házon belüli fejlesztési részlegünknek köszönhetően a Veko mindig élen jár az újításokban.

A Veko az elmúlt 4 évtizedben több mint 1 millió jelenlétérzékelőt szállított.
A Veko világítási rendszere manapság nem kevesebb, mint 26 országban található meg köztük már Magyarországon is.
A Veko alumínium lineáris világítása 100% -ban újrahasznosítható és csomagolatlanul kerül szállításra egyedi, biztonságos megoldással. (nem hagy hulladékot).
A Veko mindig előre gyártott termékeket szállított, így cégünk az ügyfeleknek akár 50% -os összeszerelési idő-megtakarítást is kínálhat.
Az 1976-tól szállított Veko termékeket könnyű átalakítani olyan mai technológiákká, mint a LED és / vagy a dinamikus világítás.

Tapasztalt és SCC tanúsítvánnyal rendelkező házon belüli és a forgalmazói összeszerelő csapataink teljes mértékben ismerik a világítási termékeinket, és nagyszerű partnerek a villamossági vagy szerelési tanácsadásban is.
Forgalmuk a sikeres termékeknek köszönhetően 2018-ban meghaladta a 41 millió eurót.

A Veko székhelye a hollandiai Schagenben található gyártóüzemekkel rendelkezik.
2018 márciusa óta a Veko a Fagerhult Csoport tagja.