MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Részletek

Előzmény:

A FESTO-AM Kft. piacvezető Magyarországon az ipari automatizálásban. Pneumatikus és elektronikus automatizálási termékeket, komplett rendszereket gyárt.

Feladat, célok

A vállalat a budapesti gyártóegységében az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás, a LED-es világítás korszerűsítés mellett döntött. Nem olcsó lámpákat kerestek, hanem műszakilag alátámasztott megoldásokat az IPAR 4.0 elvárásoknak is megfelelően.

Megvalósítás

Komplex kivitelezésként az új világítási koncepció megtervezésében, a lámpák szállításában és felszerelésében is együttműködtünk. A felülvilágítók alatt beépített intelligens fényérzékeléssel működtethető olajálló IP66 LED lámpatesteket alkalmaztunk.

Eredmények, előnyök

„Sikerprojektként tekintünk vissza a LED-es korszerűsítésre, mert a lámpák kiválasztásával és elrendezésével elértük a megtakarítási és a megtérülési céljainkat.”

Megrendelői vélemény

“Együtt gondolkodásunk eredménye, hogy az új LED-es világítás az előírásoknak megfelelő fényviszonyok mellett évek óta zavartalanul működik, teljesítve az Ipar 4.0 megtakarítási előírásokat is.” – Horváth János Létesítménygazd. mérnök (energetikus)

Alkalmazott termékek

Projekt adatok

Megrendelő

Festo-AM Kft.

Kategória

Ipar

Feladat

T5 fénycsöves hálózat korszerűsítés

Alkalmazott megoldás

IP66 olajálló led lámpatestek

Eredmény

45% megtakarítás, helyenként fényérzékeléssel automatizált világítás