MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Részletek

Előzmény

A jászberényi Coop Star Zrt. a helyi szupermarket áruházának felújítását tűzte ki célul. Cégünk a kereskedelmi világításon belül élelmiszer-világítási hálózatok tervezését és kivitelezését is biztosítja, így világítástechnikai és komplett villamossági szerelésre adtunk ajánlatot.

Feladat, célok

A cél a termékek láthatóságának és áttekinthetőségének növelése valamint a színvisszaadás erősítése és a kiemelt területek fokozott megvilágítása.

Megvalósítás

1600m2-en sínes vonalvilágítási rendszer kiépítését valósítottuk meg különböző formavilágú helyi megvilágításokkal kiegészítve. A sorok között dupla aszimmetrikus fénykilépést eredményező lencsékkel szerelt lámpákkal optimalizáltuk a megvilágítást a polcokra. A kassza területeken magas lumenértékű, nagy, kerek, opál lámpákat szereltünk fel. A kereskedelmi egység egészében különböző színhőmérsékletű reflektorok, egyedi design lámpák és vonalvilágítási elemek és lencsék alkalmazásával emeltük professzionális szintre a megvilágítást.

Eredmények, előnyök

A pénztáraknál megfelelő és egyenletesen magas, de nem kápráztató megvilágítás valósult meg, ami a pontos munkavégzést segíti. A polcokon a termékek magas fénnyel és színvisszadással látszódnak. Az alkalmazott Nordeon Baldur lámpatestek élettartama 75.000h és 160lm/W fényhasznosítással rendelkeznek (2017!). A termékek értékesítésének támogatásához felső szintű világítási rendszer valósult meg.

Megrendelői vélemény

2017 óta a komplett LED-es hálózat meghibásodás nélkül üzemel.

Használt termékek

Projekt adatok

Megrendelő

COOP STAR Zrt.

Kategória

Kereskedelem-Élelmiszer

Feladat

Teljeskörű világítás és villamos hálózat felújítás is. Optimális kereskedelmi világítás az értékesítés növelése érdekében.

Alkalmazott megoldás

Nordeon Baldur lámpatestek

Eredmény

Profi termékmegjelenítés, kiemelkedő munkahelyi megvilágítás.