COOP STAR Zrt

Kereskedelem - Élelmiszer

Előzmény

A jászberényi Coop Star Zrt. a helyi szupermarket áruházának felújítását tűzte ki célul. Cégünk a kereskedelmi világításon belül élelmiszer-világítási hálózatok tervezését és kivitelezését is biztosítja, így világítástechnikai és komplett villamossági szerelésre adtunk ajánlatot.

Feladat, célok

A cél a termékek láthatóságának és áttekinthetőségének növelése valamint a színvisszaadás erősítése és a kiemelt területek fokozott megvilágítása.

Megvalósítás

1600m2-en sínes vonalvilágítási rendszer kiépítését valósítottuk meg különböző formavilágú helyi megvilágításokkal kiegészítve. A sorok között dupla aszimmetrikus fénykilépést eredményező lencsékkel szerelt lámpákkal optimalizáltuk a megvilágítást a polcokra. A kassza területeken magas lumenértékű, nagy, kerek, opál lámpákat szereltünk fel. A kereskedelmi egység egészében különböző színhőmérsékletű reflektorok, egyedi design lámpák és vonalvilágítási elemek és lencsék alkalmazásával emeltük professzionális szintre a megvilágítást.

Eredmények, előnyök

A pénztáraknál megfelelő és egyenletesen magas, de nem kápráztató megvilágítás valósult meg, ami a pontos munkavégzést segíti. A polcokon a termékek magas fénnyel és színvisszadással látszódnak. Az alkalmazott Nordeon Baldur lámpatestek élettartama 75.000h és 160lm/W fényhasznosítással rendelkeznek (2017!). A termékek értékesítésének támogatásához felső szintű világítási rendszer valósult meg.

Megrendelői vélemény

2017 óta a komplett LED-es hálózat meghibásodás nélkül üzemel.

PROJEKT ADATOK

Megrendelő: COOP STAR Zrt


Kategória: Kereskedelem – Élelmiszer


Feladat: Teljeskörű világítás és villamos hálózat felújítás is. Optimális kereskedelmi világítás az értékesítés növelése érdekében.


Alkalmazott megoldás: Nordeon Baldur lámpatestek


Eredmény: Profi termékmegjelenítés, kiemelkedő munkahelyi megvilágítás.

UNIO COOP Zrt

Kereskedelem - Élelmiszer

Előzmény

Az Unio Coop Zrt legújabb boltfelújításában vettünk részt, mint világítástechnikai tervező és lámpa-beszállító partner.

Feladat, célok

Feladatunk volt a kereskedelmi egység világítástechnikai korszerűsítése azzal a céllal, hogy a termékválaszték megvilágítása optimális magas fényerőséggel és színvisszaadással történjen meg.

Megvalósítás

A világítást MBL GC HSL 40W vonalvilágítási termékünk biztosítja dupla aszimmetrikus karakterisztikájú fénykilépéssel, ezt kiegészítve a kasszák felett kerek LED lámpatestekkel és a csemegepultnál sínes spot világítást alkalmaztunk.

Eredmények, előnyök

A kassza területeken magas lumenértékű opál lámpákkal biztosítunk megfelelő és egyenletesen magas, de nem káprázó megvilágítást a pontos munkavégzéshez. Az elért átlag megvilágítási érték 700lx.

PROJEKT ADATOK

Megrendelő: UNIO COOP Zrt


Kategória: Kereskedelem – Élelmiszer


Feladat: Világítástechnikai korszerűsítés


Alkalmazott megoldás: MBL GC HSL 40W LED vonalvilágítás és sínes spot világítás


Eredmény: Egyenletes és átlag 700lx megvilágítás.

NOBILIA

Kereskedelem - Konyhastúdió

Előzmény

A Nobilia Német konyhabútor gyár magyarországi forgalmazójának bemutató stúdiója az elmúlt időszakban nagy változáson ment keresztül.

Feladat, célok

A Nobilia márka magasan pozicionált a konyhabútorok piacán. A márka elvárásainak megfelelően a termékek magas szintű megvilágítása és színvisszaadása volt az elsődleges feladat, ezenkívül pedig a stúdió elegáns hangulatának erősítése a fényekkel.

Megvalósítás

Nordeon Baldur vonalvilágítással emeltük a stúdió fényét.

Eredmények, előnyök

A magas megvilágításon és színvisszaadáson túl a konyhastúdióban elegáns és modern fényvilág valósult meg.

Megrendelői vélemény

A korábbiakhoz képest a különbség zongorázható. Az új lámpák ár-érték aránya azonnal meggyőzött minket. Karman Mario Tulajdonos

PROJEKT ADATOK

Megrendelő: NOBILIA


Kategória: Kereskedelem – Konyhastúdió


Feladat: Felújítás


Alkalmazott megoldás: Nordeon Baldur vonalvilágítás


Eredmény: Design, pontos megvilágítás és színvisszaadás

Eurowind Kft

Szerszámkereskedelem

Előzmény

Az Eurowind Kft egy magyar-olasz tulajdonú cég, amely 1995-ben alakult Székesfehérváron. Tehergépjármű felépítmények alkatrészeinek gyártásával és forgalmazásával, valamint szerszám és kisgép kereskedelemmel foglalkozik.

Feladat, célok

A cég újonnan megvalósult kiskereskedelmi raktáráruházának korszerű megvilágítási tervezését és a megfelelő lámpák beszállítását végeztük. Fontos célkitűzés volt, hogy a nagy belmagasságú csarnokban is megfelelő fényerősséget érjünk el és a széles termékkínálat egyenletesen jól látható legyen.

Megvalósítás

Az Eurowind székesfehérvári Szerszámdoboz Áruházában ár-érték arányban verhetetlen csarnokvilágítási megoldást értünk el 120W-os 150lm/W lámpáinkkal.

Eredmények, előnyök

A raktáráruházban egyenletes és magas megvilágítás valósult meg kis fogyasztás mellett.

Megrendelői vélemény

Led lámpatesteinket szívesen ajánlják csarnok és raktárvilágításhoz egyaránt.

PROJEKT ADATOK

Megrendelő: EUROWIND


Kategória: Kereskedelem – szerszámkereskedelem


Feladat: Raktáráruház modern megvilágítása


Alkalmazott megoldás: 120W-os 150lm/W LED lámpatestek


Eredmény: Egyenletes, magas megvilágítás

Borota Kft. Vámosszabadi

Kereskedelem - Élelmiszer

Előzmény

Varsányi Valentina lakberendező megkeresett bennünket egy újonnan nyíló élelmiszerbolt világításával kapcsolatban.

Feladat, célok

Valentina által elképzelt design-t valósítottunk meg hozzátéve a kereskedelmi világításhoz szükséges tudásunkat és tapasztalatainkat. Az elsődleges cél az árukészlet tökéletes megvilágítása volt. Olyan világítástechnika megoldásra volt szükség, amely alkalmas arra, hogy a különböző árukat, (csemegepult, pékáru, zöldség, és a pénztár megvilágítása) mindenhol a modern előírásoknak megfelelő színekkel és megvilágítási szintekkel, vagy annál hatékonyabban világítsa meg.

Megvalósítás

Cégünk a tervezésre, a világítási rendszer javaslatára és a lámpák szállítására kapott megbízást.

Eredmények, előnyök

“165lm/Watt hatékonyság és modern, de mégis bensőséges hangulat. A polcok egyenletes megvilágítást kaptak és az árura fókuszáltak. Két okból esett a választás a Nordeon Baldur lámpákra:
1. a fenti elvárásoknak tökéletesen megfelel
2. megjelenéséből adódóan remekül illeszkedett a megálmodott desing-ba, amit nagyon nem szerettünk volna elengedni.”

Megrendelői vélemény

“A led panelek helyett jó döntés volt Nordeon Baldur vonalvilágítást választani és magasabb szintre emelni a bolt világítását. A polcok szép egyenletesen vannak megvilágítva teljes magasságban. A termékek remekül láthatóak, az energia-megtakarítás is nagyobb. Örülünk az eredménynek, ami tökéletes lett, minden úgy alakult, ahogy terveztük és így teljesült a cél: egy egyedi, modern, kellemes üzlet fogadja a vásárlókat.” – Borota Edgár, tulajdonos

PROJEKT ADATOK

Megrendelő: Borota Kft. Vámosszabadi


Kategória: Kereskedelem – Élelmiszer


Feladat: Felújítás


Alkalmazott megoldás: Nordeon Baldur – MBL LED


Eredmény: Modern, hatékony világítás összhangban a barátságos bolthangulattal.

Spejz-Full Diszkont Debrecen

Kereskedelem - Élelmiszer

Előzmény

A Sweetline Kft egyik kereskedelmi egységében már korábban végeztünk világítástechnikai korszerűsítést. Megbízónk elégedett volt a projektmegvalósítással és így újabb felkérés kaptunk. .

Feladat, célok

Mint általában itt is a széles termékválaszték megfelelő, átlátható és kiemelő megvilágítása volt az elsődleges szempont, a modern és letisztult megjelenés és a magas hatékonyság mellett.

Megvalósítás

Cégünk a tervezésre, a legoptimálisabb világítási rendszer javaslatára és a lámpatestek leszállítására kapott megbízást.

Eredmények, előnyök

165lm/Watt hatékonysággal, modern megjelenést valósítottunk meg. A polcok egyenletes megvilágítást kaptak a javarészt dupla aszimmetrikus lencsékkel szabályzott vonalvilágítással.

Megrendelői vélemény

Már a második boltunkat újítjuk fel az MB-Light lámpáival, melyeket ár-érték arányban kifejezetten jónak és kiváló minőségnek tartunk. Horváth István Ügyvezető Igazgató

PROJEKT ADATOK

Megrendelő: Spejz-Full Diszkont


Kategória: Kereskedelem – Élelmiszer


Feladat: Felújítás


Alkalmazott megoldás: Nordeon Baldur – MBL LED


Eredmény: A termékek pontos megvilágítása, tökéletes színvisszaadással.