CTP Magyarország projekt

2016-2017-ben a CTP világításkorszerűsítési fejlesztéseiben vettünk rész.

Terveink alapján a CTP több körös mérlegelést követően az MB-Light Kft-t bízta meg 3900 db. beltéri és 320 db. kültéri LED lámpatest telepítésével.

Speciális lámpatesteket alkalmazva értük el egységes világítást a polcokon és a padlószinten egyaránt.

A kivitelezésre rövid idő állt rendelkezésre. 3 városban több területen dolgoztunk egyszerre 12 személyemelővel és 22 villanyszerelővel.

A projekt keretében 523kw-ról 252kw-ra csökkentettük a beépített teljesítményt, szabványosított világítási hálózatok kialakítása mellett.

A telepített LED lámpatestek a logisztikai bázison, azóta is zökkenőmentes üzemet biztosítanak a megrendelőnek.

MTD Hungária Kft. esettanulmány

Az MTD Hungária Kft. vezetősége fontosnak tarja a megvilágítási szabványok teljesülését az adott munkaterületeken.
Ezzel összhangban a veszprémi telephelyen világításkorszerűsítést végeztünk, annak érdekében,
hogy a dolgozók a lehető legmegfelelőbb megvilágítási körülmények között végezhessék napi munkájukat.
Biztosítva a szabvány szerinti lux értékeket a 400W-os lámpatesteket 120W-os LED lámpákkal váltottuk ki, mely 70% megtakarítást eredményezett.
A fentieken túl az MTD Hungária Kft. a beruházással hozzájárult a terület és a térség energiaszükségletének csökkentéséhez, ezáltal környezetünk védelméhez is

IMG_2955

Festo AM Kft. esettanulmány

A Festo kiemelt figyelmet fordít az energiahatékonyságra, ezért a budapesti gyártó és raktárterületünknél több mint három éve döntöttünk az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás, a LED-es világításkorszerűsítés mellett. Az új világítási koncepció megtervezésében, a lámpák szállításában és felszerelésben együttműködő partnerünk az MB-Light Kft. volt. Három év távlatából siker projektként tekintünk vissza a LED-es korszerűsítésre, mert a lámpák optimális kiválasztásával és elrendezésével elértük a megtakarítási céljainkat. Nem olcsó lámpákat kerestünk, hanem műszakilag alátámasztott ideális megoldásokat. Együtt gondolkodásunk eredménye, hogy az új LED-es világítás az előírásoknak megfelelő fényviszonyok mellett, több mint három éve zavartalanul működik.

Trans-Sped ügyfélvélemény

A Trans-Sped Magyarországon közel 200.000 m2 területen végez raktározási tevékenységet.

Fejlesztéseinket az energiahatékonyság és a környezetkímélő megoldások jellemzik. Meglévő területeink modernizálására és versenyképességére is komoly hangsúlyt fektetünk.
2019-ben Székesfehérváron 12.500 négyzetméteren a Sóstó Ipari Parkban a bérlőink igényeihez igazodó korszerű LED-es világítás fejlesztést hajtottunk végre.
Közel egy éves üzemeltetési tapasztalatokat követően, maximálisan elégedettek vagyunk az MB-Light Kft. által tervezett és szállított LED-es világítási rendszerrel. Energia megtakarításban és megtérülésben kimagasló eredményt értünk el. Nagyon örülünk annak, hogy a világítási színvonal emelkedésével és a magtakarításokkal növelni tudtuk a bérlőink elégedettségét, valamint elégedettek vagyunk az optimális világításmegvalósításra tett javaslatokkal és megoldásokkal.

    worker

    Árajánlat kérés