MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Részletek

Előzmény

Az Autoflex Knott minőségi utánfutó alkatrészek széles választékát gyártja. Telephelyén a raktározás is fontos szerepet tölt be és a feladatok elvégzéséhez minőségi megvilágítást biztosít a cég.

Feladat, célok

Raktárak esetében jól szabályozható a fény és a mozgásérzékelés. Itt is ezt a feladatot tűztük ki a hatékony led lámpák alkalmazása mellett.

Megvalósítás

Aszimetrikus fénykilépésű raktárvilágítókkal terveztünk. Minden lámpában beépített érzékelők vannak, melyeket az adott fény és mozgás viszonyoknak megfelelően állítottunk be. Alapállapotban a megvilágítás 30%-on működik, ha nincs elég természetes fény. Jelenlét esetén a lámpák 100%-on működnek.

Eredmények, előnyök

Legfőbb eredmény az automatizált világításból adódó minimális világítási energiaköltség a raktárakra vetítve. Ugyanakkor megbízható, karbantartásmentes és hosszú élettartamú megoldás is született.

Megrendelői vélemény

„Több év távlatából is elégedettek vagyunk az MB-Light munkájával és termékeivel. Fejlesztéseinkbe Őket is mindig bevonjuk.”

Alkalmazott termékek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Projekt adatok

Megrendelő

Autoflex Knott Kft.

Kategória

Raktár, Autóalkatrész

Feladat

Új raktárcsarnok világítás tervezés-kivitelezés

Alkalmazott megoldás

MBL LED Raktárvilágító lámpák beépített fény és mozgásérzékelőkkel

Eredmény

Maximalizált megtakarítás a világítási költségeken.