MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Részletek

Előzmény

A HelloParks egy innovatív ipari ingatlanfejlesztő és befektető cég teljes körű megoldásokkal a telekfejlesztéstől kezdve, az épület kivitelezésen át egészen a létesítményfenntartásig. A társaság környezettudatos, fenntartható és minőségi műszaki technológiák ötvözésével fejleszt olyan megaparkokat, amelyek partnerei számára hosszú távú értéket teremtenek. Indulása óta a HelloParks már négy helyszínen, Maglódon, Fóton, Pátyon és Alsónémediben van jelen, ahol összesen 244 hektáron több mint 1 millió négyzetméter raktár- és ipari terület fejlesztésén dolgozik. A HelloParks a Futureal-csoport tagja, amely a kelet-közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, és Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon. A Futureal piacvezető tapasztalatot szerszett a több évtizeden átívelő, nagy volumenű, vegyes funkciójú városfejlesztési projektek, valamint lakó-, kiskereskedelmi, iroda-, ipari és logisztikai fejlesztések és befektetések terén.

Feladat, Cél

BREEAM és EU taxonomia elvárásoknak és a bérlői igényeknek egyaránt megfelelő világítási rendszer

Megvalósítás

Tervezés és beszállítás a HelloParks Páty PT1 és PT2 épületekre Tervezés és beszállítás az alábbi épületekre (PT1-PT2)

Eredmények, előnyök

A legnagyobb európai gyártókat sikerült megelőzni, mely az alábbi mutatókban mérhető, mint a minőség, hatásfok és élettartam.

Megrendelői vélemény

A gyors telepíthetőség kedvezőbb árat eredményezett. A megvilágítási szintek tökéletesen valósultak meg az egyedi igényeinknek megfelelően. Az aluminum rendszer meggyőző minőséget jelent számunkra.

alkalmazott termékek

Projekt adatok

Megrendelő

Helloparks / Futureal group

Kategória

Logisztika

Feladat

Tervezés és beszállítás az alábbi épületekre (PT1-PT2)

Alkalmazott megoldás

Veko Lightsystems controll vonalvilágítás

Eredmény

"Clever, Swift, Solid" avagy Okos, Gyors, Stabil, ahogy a Veko szlogen is mondja.