MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Részletek

Előzmény:

Az Oriflame logisztikai központjában történik a termékraktározás valamint a hazai és nemzetközi megrendelések csomagolása. A precíz munkavégzés és az energiahatékonyság növelése érdekében világítástechnikai felmérést és tervezést végeztünk.

Feladat, célok

Megvalósítandó feladat volt az egyenletes megvilágítás növelése mind a polcokon mind a közlekedési útvonalakon. Fontos szempontot adott az is, hogy a rendszer kivitelezése masszív és ütésálló profilokkal valósuljon meg, kivédve a rakodásból adódó esetleges ütődéseket, gépi baleseteket..

Megvalósítás

Gyorsan és költséghatékonyan tudtunk dolgozni az előreszerelt és a szerelés sorrendjében csomagolt Veko LED sínes vonalvilágítás alumínium profiljaival.

Eredmények, előnyök

A kiépített rendszerrel akár 100.000 üzemóra élettartamig is optimális fogyasztás érhető el. A beruházás megtérülése gyors, az EKR és TAO nyújtotta támogatás a beruházás akár 40%-át is fedezheti.

Megrendelői vélemény

A komfortérzet is lényeges szempont. Az optimális világítás nem fárasztó, hanem segíti a munkatársakat a figyelemben és a koncentrálásban. Növeli a látási feladatok hatékonyságát. A jó világítás a munkával való elégedettséget is eredményezi.

Alkalmazott termékek

Projekt adatok

Megrendelő

Oriflame - Üllő

Kategória

Raktár, logisztika

Feladat

T5 fénycsöves világítás korszerűsítése LED vonalvilágítással

Alkalmazott megoldás

VEKO LED sínes vonalvilágítás

Eredmény

Költség megtakarítás: 74%