MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Részletek

Előzmény

A Trans-Sped Magyarországon közel 200.000 m2 területen végez raktározási tevékenységet. Fejlesztéseiket az energiahatékonyság és a környezetkímélő megoldások jellemzik.

Feladat, célok

Debreceni telephelyen a bérlői tevékenységhez illeszkedő LED világítás megújítása, olyan lámpákkal, melyek biztosítják az elvárt megvilágítási szinteket, a hosszútávú üzemelést és stabilitást – alacsony avulás és energiafelhasználás mellett. Az új világítás kevésbé legyen vakító hatású, hogy az ott dolgozók komfortosabban végezhessék a feladataikat.

Megvalósítás

Tervezést és lámpabeszállítást végeztünk szorosan együttműködve a Trans Sped műszaki munkatársaival és a kiválasztott kivitelező csapatával a Kobév Kft-vel.

Eredmények, előnyök

Energia megtakarításban, megvilágítási minőségben és megtérülésben kimagasló eredményt értünk el. A VEKO Magnus sínes rendszere homogén és egyenletes fényt biztosít a polcokon és a talajon egyaránt. Elegáns megjelenésével és alacsony káprázásával kellemes munkakörélmények alakultak ki.

Megrendelői vélemény

Az üzemeltetési tapasztalatokat követően maximálisan elégedettek vagyunk az MB-Light Kft által tervezett és szállított VEKO Magnus sínes LED-es világítási rendszerrel. Nagyon örülünk annak, hogy a világítási színvonal emelkedésével és a megtakarításokkal növelni tudtuk a bérlőink elégedettségét, valamint elégedettek vagyunk az optimális világítás megvalósításra tett javaslatokkal és megoldásokkal.

Alkalmazott termékek

Projekt adatok

Megrendelő

TRANS-SPED

Kategória

Raktár, Logisztika

Feladat

Világítás korszerűsítése, versenyképesség növelése

Alkalmazott megoldás

Veko Magnus lightsystems

Eredmény

Jelentős megtakarítás, egyenletes és hatékony megvilágítás, bérlői és tulajdonosi elégedettség.