MB-Light

A KERESKEDELMI-, CSARNOK- ÉS IRODAI VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE

Világítási hálózatok optimalizálása, komplett világítási rendszerek tervezése, forgalmazása és kivitelezése több mint 15 éve.

2003-ban azzal a határozott szándékkal alapítottuk meg az MB-Light Kft-t, hogy szakmai tudásunkat és piaci ismereteinket felhasználva kompakt, közép, felső és prémium-kategóriás világítástechnikai rendszereket , megoldásokat és termékeket kínálhassunk megrendelőinknek.

Meggyőződésünk, hogy a döntéshozókat és döntéselőkészítőket nagy biztonsággal tudjuk támogatni az egyedi elvárásaik és célkitűzéseik elérésében.

Nemzetközileg elismert közvetlen gyártói hálózatot építettünk ki hazai, európai és távol-keleti világítástechnikai termékekkel és technológiákkal. A termékek nemzetközi projektekben is bizonyítottak, szakmai díjakkal, minősítésekkel és elismerésekkel valamint elégedett megrendelői és felhasználói visszajelzésekkel rendelkeznek.

logo_veko_pms_transparant
logo-doublepower
DELTA_Electronics_Logo
nedap_logo-1024x5862
MBlightlogo-1021x1024

Tapasztalataink szerint, az elavult világítási rendszer és a magas üzemeltetési költség gyakran előforduló probléma.

Előfordult már, hogy a nem megfelelő fényviszonyok pontatlan munkavégzést vagy munkahelyi balesetet okoztak?

Történt már olyan, hogy az egyenletlen vagy káprázó fényviszonyok, a nem optimális színhőmérsékletű lámpák a munkavállalók idő előtti fáradtságát és a koncentráció elvesztését eredményezték?

Okozott már az elavult megvilágítás termelési veszteséget, minőségromlást, vagy a kereskedelmi egységekben forgalomcsökkenést?

Az általunk forgalmazott termékek energiahatékonysága és megbízhatósága kiemelkedő, árainkat a hazai piac elvárásaihoz igazítottuk.

Nem tucat megoldásokat kínálunk. Megrendelőink egyéni igényeire szabott végeredményért dolgozunk.

A modern fejlesztési elképzelések sikerének kulcsa a világítástervezésben, megtérülési számításokban és komplex műszaki megoldásokban történő gondolkodás.

Legyen szó akár korszerűsítésről akár új beruházásról, iparágtól függetlenül az alábbi szempontokat tartjuk maximálisan szem előtt:

 

  • Energiatakarékos és környezetbarát LED világítástechnikai megoldásokat alkalmazunk.
  • Biztonságos és hosszútávon működő műszaki megoldásokat szállítunk.
  • Gyors megtérülés mellett megbízhatóan üzemelnek lámpáink.
  • Üzembiztonsági és munkavédelmi elvárások teljesítése mellett hatékonyan működjön a munkavégzés.
  • Lényegesnek tartjuk, hogy a munkavállalók jól érezzék magukat a munkakörnyezetben és nagy hangsúlyt fektetünk az emberközpontú világításra.

 

Mérnökeinkkel és szakembereinkkel precízen és rugalmasan járunk élen az innovációban, hiszünk a személyes kapcsolattartásban.  Az elmúlt 15 évben szakterületünk meghatározó és stabil piaci szereplőjévé váltunk.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk megrendelőink sikereihez és eredményeihez.

Ügyfeleink pozitív visszajelzése sikeres tervezői és kivitelezői munkáink bizonyítéka.

Köszönjük megrendelőink bizalmát! Örülünk, hogy együtt érhettük el a közös céljainkat!

“A világítás korszerűsítéssel 25% megvilágítási szint növekedést, tartalékot és rugalmasságot értünk el, miközben 66% kW az energia megtakarításunk. A lámpatestek tervezett 80.000h hosszú élettartama alatt mindez komoly tételt jelent a költségvetésünkben.” –  OTTO FUCHS Hungary Kft.

“Együtt gondolkodásunk eredménye, hogy az új LED-es világítás az előírásoknak megfelelő fényviszonyok mellett évek óta zavartalanul működik, teljesítve az Ipar 4.0 megtakarítási előírásokat is.” – Festo-AM Gyártó Kft.

„Az üzemeltetési tapasztalatokat követően maximálisan elégedettek vagyunk az MB-Light Kft által tervezett és szállított VEKO Magnus sínes LED-es világítási rendszerrel. Nagyon örülünk annak, hogy a világítási színvonal emelkedésével és a megtakarításokkal növelni tudtuk a bérlőink elégedettségét, valamint elégedettek vagyunk az optimális világítás megvalósításra tett javaslatokkal és megoldásokkal.” – Trans-Sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft.

“A led panelek helyett jó döntés volt Nordeon Baldur vonalvilágítást választani és magasabb szintre emelni a bolt világítását. A polcok szép egyenletesen vannak megvilágítva teljes magasságban. A termékek remekül láthatóak, az energia-megtakarítás is nagyobb. Örülünk az eredménynek, ami tökéletes lett, minden úgy alakult, ahogy terveztük és így teljesült a cél: egy egyedi, modern, kellemes üzlet fogadja a vásárlókat.” – Borota Kft.

MUNKÁINK KÖZÜL

ELSŐ AZ ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉG

TELJESKÖRŰ MEGOLDÁ­SOK

KIDOLGOZOTT DÖNTÉSELŐKÉSZÍTÉSSEL