MB-Light

A KERESKEDELMI-, CSARNOK- ÉS IRODAI VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE

Cégünk világítási hálózatok optimalizálásával, komplett világítási rendszerek tervezésével, forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik 2003-óta.

Cégünk azt a célt tűzte ki, hogy hatékony és energiatakarékos megoldásokkal járuljon hozzá a ipari, kereskedelmi és irodai világítási rendszerek korszerűsítéséhez. Olyan megoldásokat kínálunk, amely forradalmian új világítástechnikai eszközök felhasználásával környezetbarát módon járul hozzá a modern fejlesztési elképzelések kényelmes, gyors és tartós megvalósításához.

Az ipari és kereskedelmi világítástechnika területén szerzett több, mint 15 éves tapasztalat alapján bejáratott és innovatív partnerhálózattal rendelkezünk, így napjaink modern világítástechnikai termékeit ajánljuk, melyek használatával a lehető legoptimálisabb fogyasztású világítási hálózatok kialakítását tudjuk megtervezni és megvalósítani partnereink részére.

Jelentős és gondosan kiválasztott nemzetközi beszállítói kapcsolatunknak köszönhetően hazai, európai, amerikai és távol-keleti technológiák forgalmazása által biztosítjuk azon speciális műszaki megoldásokat, melyek gyors megtérülés mellett egy időben minimalizált fogyasztást és biztos üzemet eredményeznek megrendelőink számára.

SAVE THE PLANET

SAVE ENERGY

Cégünk elkötelezett hívatásának tekinti a környezet, a természet védelmét, földünket szennyező káros anyagok kibocsájtásának csökkentése mellett. Partnereink kiválasztásánál is fokozott tekintettel voltunk arra, hogy azok a mai legmodernebb gyártási folyamat és minőségbiztosítási folyamattal rendelkezzenek.

1000kWh villamosenergia előállítása nagyságrendileg 0,4t CO2 kibocsájtást eredményez!

A környezet szennyezés minimalizálása érdekében a kivitelezéseinkkor a régi, elavult, nagyfogyasztású eszközöket, fényforrásokat szabványos újrahasznosításra és szelektív feldolgozásra szállíttatjuk.

Számos referenciánk és ügyfeleink pozitív visszajelzése támasztja alá törekvéseinket, hogy a környezetvédelmi szempontok teljesítése mellett a modern technológiáink mindennapos alkalmazásával jelentősen csökkenthetjük megrendelőink világítási költségeit.