fbpx

ertekesites

Több mint 10 éves szakirányú működésünk folyamán jól működő, megbízható, innovatív és minőségi beszállítói hálózatot hoztunk létre. Termékeket importálunk Európából, az Egyesült Államokból és a Távol-Keleti országokból.

Az MB-Light Kft. számos nagy nevű ipari világítástechnikai eszköz kizárólagos magyarországi importőre

nordeon-logo Nordeon
Németország
skc_lighting_logo SKC lightning
Dél-Korea
icepipe_logo Icepipe
Dél-Korea
luxon_logo Nedap – Luxon
Hollandia

Az általunk forgalmazott értékesített termékek mindegyikére jellemző

– Innovatív fejlesztési háttér
– Legmodernebb gyártási technológiák
– Kiemelkedő minőség- és környezetvédelmi politika
– A nyugat-európai normáknak megfelelő garanciális háttér
– Gyors rendelkezésre állás
– AZ SKC lightning és Icepipe gyártók LED termékeikhez a világ egyik legnagyobb és leginnovatívabb LED komponens gyártó vállalat az LG LED-jeit használja

Garancia

Gyártó partnereink kiválasztását mindig alapos átvilágítás előzi meg. Kizárólag olyan beszállítókkal dolgozunk amelyek a Mi magas minőségi és környezetvédelmi elvárásainknak megfelel, így a világ bármely pontjáról importált termék esetén is garantálni tudjuk az innovatív fejlesztői hátteret és a minden igényt kielégítő, a legmodernebb gyártási technológiákat és a kiemelkedően minőségi produktumot.

Rendelkezésre állás
Célunk ügyfeleink lehető leggyorsabb kiszolgálása. A gyorsan forgó termékekből folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk. Az általunk értékesített termékeket, azok származási helye szerinti lehető legrövidebb határidő alatt szerezzük be.

Bemutató terem
Tudjuk, hogy az újszerű és innovatív technológiák bemutatására is szükség van, éppen ezért nyitottuk meg az Árpád-híd közelében, Óbudán, zárt, ingyenes parkolóval rendelkező bemutatótermünket. Itt nem csak kézbe vehetőek az általunk forgalmazott termékek, de képzett kollégáink szakmai segítséget is nyújtanak bármilyen világítástechnikai kérdésben.

Bemutatótermünk elérhetősége…

Webshop
Ipari ügyfeleink részére online vásárlásra is hamarosan lehetőséget adunk, egyedi kedvezményekkel és hatalmas, mindenre kiterjedő választékkal, automatikusan érvényesíthető törzsvásárlói és egyéb kedvezményekkel. Webshopunkban lehetőség lesz számos fizetési és szállítási lehetőség közül választani, de a rendelés személyesen is átvehető, helyszíni fizetéssel bemutatótermünkben.

Nagykereskedelem
Kiskereskedelmi tevékenységünk mellett, országos szintű nagykereskedelmi értékesítést is folytatunk. A választékunkban szereplő több neves gyártó hazai képviselete is vagyunk.

   

A gyártó a honlapon található információkat előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja.
Esetleges téves adatokért és az ezekből származó károkért felelősséget nem vállalunk!
The manufacturer can change the information on the website without prior notice.
 Any erroneous data and the damage from these we are not responsible!