fbpx

finnanszirozas

Működésünk során több hazai pénzintézettel is jól működő kapcsolatot alakítottunk ki, így ügyfeleink számára mindig az aktuális, legoptimálisabb beruházási finanszírozást tudjuk ajánlani, amennyiben ügyfeleink nem a közvetlen megvásárlás mellett döntenének.

Lehetőség van a hagyományos zárt végű pénzügyi lízing mellett nyílt végű pénzügyi lízing felvételére, amikor egy alacsony havi törlesztés mellett, mintegy bérli az ügyfél a rendszert és a lízing lejáratával maradványértéken, egy jelképes összegért megvásárolhatja, ebben az esetben a lízing ideje alatt a rendszer tulajdonosa a bank.

Az optimális finanszírozási mód és futamidő kiválasztásával, a bekerülési költség elhanyagolható, ugyanis rendszer beszerelése azonnali költségcsökkenést eredményez, melynek mértéke jellemzően magasabb, mint a rendszer finanszírozásának havidíja.

Pályázati finanszírozás
Kis és Közép-vállalkozások részére a megújuló energia felhasználására és/vagy az üzemeltetés és üzem modernizálására gyakran van állami pályázati lehetőség. Mi folyamatosan monitoringozzuk a szolgáltatási körünkkel kapcsolatban álló aktuális pályázati lehetőségeket. Kiterjedt kapcsolatrendszerünkkel, ezen pályázati beruházások esetén nem csak a pályázatírást, de a komplett kivitelezéssel – a kapcsolódó egyéb beruházásokkal – segítségére vagyunk.

Érdeklődjön az aktuális finanszírozási lehetőségek felől!

   

A gyártó a honlapon található információkat előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja.
Esetleges téves adatokért és az ezekből származó károkért felelősséget nem vállalunk!
The manufacturer can change the information on the website without prior notice.
 Any erroneous data and the damage from these we are not responsible!