fbpx

optimalizalas

MB-Light │ meglévő világítási hálózat optimalizálás

Bizonyára Ön is már felfigyelt arra, hogy meglévő világítási hálózatának üzemeltetési és karbantartási költségei a rezsiköltségének jelentős hányadát teszik ki!

Csökkentse költségeit és növelje a profitabilitást!

A világítási rendszerek energia-hatékonyságának kulcsa a fényhasznosítás mértéke (lm/W). Az üzemeltetési költségek úgy csökkenthetők, ha a szükséges megvilágítást a lehető legkevesebb villamos energia felhasználásával tudjuk biztosítani. Az alkalmazott hagyományos fényforrások a legmodernebb világítástechnológiai megoldásokra történő cseréjével ezen költségek drasztikusan csökkenthetők. Pontos és részletes tervezést követően olyan energia-hatékony megoldásokat ajánlunk, amelyek statisztikai számításokkal is alátámasztott módon, ténylegesen biztosítják az energiafelhasználás csökkentését.

Meglévő rendszerének kulcsrakész átépítéséről, akár csoportos lámpacseréről vagy retrofit megoldásról van szó, minden esetben megtaláljuk a legkevesebb villamos energiafelhasználással üzemeltethető megoldást.

2003-tól a hazai piacon megbízhatóan jól működő, leinformálható referenciákkal rendelkezünk.

Meglévő világítási hálózatok modernizálásakor, annak külső megjelenése is modernizálásra szorul. Belsőépítési megoldásaink nemcsak a legmodernebb technikákat tartalmazzák, de a design és a megjelenés is innovatív tartalmat hordoz, így a belső terek minőségét emelő design-elem lehet. Számos termékünk a méltán neves Red Dot Awards díjazással rendelkezik.

Cégünk fő profilja világítástechnikai tervezés, kivitelezés és optimalizálás.

Tevékenységünk során, számtalanszor szembesültünk a világítási hálózatokban jelen lévő energiapazarlással. Több mint 10 éves szakirányú tapasztalataink birtokában bizton állíthatjuk a LED-es technológiájú fényforrások alkalmazása költséghatékonyabb és a kor műszaki színvonalának legjobban megfelelő innovatív megoldás, amely a felhasználói célokkal leginkább összhangban alkalmazhatók.


   

A gyártó a honlapon található információkat előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja.
Esetleges téves adatokért és az ezekből származó károkért felelősséget nem vállalunk!
The manufacturer can change the information on the website without prior notice.
 Any erroneous data and the damage from these we are not responsible!