fbpx

tervezes

MB-Light │ LED világítási hálózat tervezés és kivitelezés

A villamos hálózatok tervezésének és megfelelő kivitelezésének alapja a pontos tervezés, melyet megelőz az egyéni igények és az alkalmazási terület speciális szükségleteinek figyelembevétele.

A személyre szabott tervezés célja, hogy a kiválasztott világítástechnikai eszközök az Ön majdani fejlesztési terveivel is lépést tarthasson, és a karbantartási-, üzemeltetési költségek minimalizálásával biztosíthassuk a beruházás rövidtávú megtérülését, hosszútávon pedig a profitabilitás növelését.

Cégünk minőségi munkavégzést, stabil garanciális elérhetőséget és a racionális tervezést-munkavégzést kínál. Egyedi tervezésű és fejlesztésű világítási rendszereink egyaránt kiemelkedőek a környezetvédelem és az energiafelhasználás szempontjából, melyre az elmúlt több mint 10 év szakmai tapasztalatunk és szakmai rálátásunk a garancia. Világítástechnikai termékeink a legmodernebb vezérléselektronikai szoftverek alkalmazásával is működtethetők. Az alkalmazott eszközeinkkel és szoftveres rendszereinkkel radikálisan csökkenthető az üzemeltetés a világítási hálózatok teljes automatizálása mellett.

2003-tól a hazai piacon megbízhatóan jól működő, leinformálható referenciákkal rendelkezünk.

Belsőépítési megoldásaink nemcsak a legmodernebb technikákat tartalmazzák, de a design és a megjelenés is innovatív tartalmat hordoz. Számos termékünk a méltán neves Red Dot Awards díjazással is rendelkezik.

Cégünk fő profilja az építőipari tervezés, kivitelezés.

Tevékenységünk során, számtalanszor szembesültünk a világítási hálózatokban jelen lévő energiapazarlással. Több mint 10 éves szakirányú tapasztalataink birtokában bizton állíthatjuk a LED-es technológiájú fényforrások és lámpatestek alkalmazása költséghatékonyabb és a kor műszaki színvonalának legjobban megfelelő innovatív megoldás, amely a felhasználói célokkal leginkább összhangban alkalmazhatók.

További szolgáltatásaink:.

· Elosztószekrények tervezése, kivitelezése
· Erős és gyengeáramú hálózatok kivitelezése
· Érintésvédelmi felülvizsgálat


 

   

A gyártó a honlapon található információkat előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatja.
Esetleges téves adatokért és az ezekből származó károkért felelősséget nem vállalunk!
The manufacturer can change the information on the website without prior notice.
 Any erroneous data and the damage from these we are not responsible!