MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Tervezéstől a kivitelezésig

Teljeskörű megoldásokat kínálunk a világítási célok megvalósítására

Egy beruházási projekt célja lehet az energiahatékonyság szintjének emelése, a zöld energiaforrások növelése, az optimális és egyenletes megvilágítás, a speciális üzemi körülményekhez való alkalmazkodás vagy esztétikai elvárások teljesítése. Sőt, akár ezek mind együtt!

Világítástervezés

Egy világítástechnikai projekt sikere a következetes tervezési és az előkészítő munkákon alapul. Műszaki rajzok vagy helyszíni felmérés alapján az igények és elvárások szerint fényméretezési tervet készítünk. 

Meghatározzuk, hogy direkt vagy indirekt megvilágítást alkalmazunk, illetve milyen vezérlést és világítástechnikai eszközöket fogunk használni. Meghatározzuk a megvilágítandó területek fényigényét, kiszámítjuk a lámpatestek optimális teljesítményét és számát.

Az MSZ EN 12464 iparáganként definiált nemzeti szabvány követelményeket ír elő. Ezt figyelembe véve végezzük el a szükséges számításokat: megvilágítási értéket, megvilágítási egyenletességet, maximális megengedett káprázási értéket (UGR) és színvisszaadási indexet (Ra) kalkulálunk.

Komplex szakmai kivitelezés

Minél inkább egy kézben tartunk egy fejlesztési projekt, annál inkább van lehetőség a költségoptimalizálásra, a rendszerszintű megoldásokra és a gyors kivitelezésre. Az ajánlatkészítés során nagy hangsúlyt fektetünk az érthetőségre. Célunk, hogy a különböző műszaki vagy beruházási osztályok és döntéshozók számára is egyértelmű legyen, mikor milyen lépések következnek a projekt során.

  • Megbízható nemzetközi gyártók, felső és prémium kategóriájú termékeivel dolgozunk.
  • Saját tervező- és kivitelező csapattal rendelkezünk.
  • Megalapozott javaslatainkkal a döntéshozók munkáját könnyítjük meg.
  • Tervezéstől a kivitelezésig teljeskörű, komplex ajánlatot állítunk össze és hajtjuk végre a feladatokat.

Különböző iparágakból számos referenciánk bizonyítja eredményességünket.