A bolti kereskedelmi tevékenység speciális világítástechnikai kihívása, hogy kellemes hangulatú belső terekkel és kiemelten megvilágított polcokkal fokozza a vásárlói élményt és növelje az üzletben eltöltött vásárlói időt. Okos világítási megoldásokkal törekszünk a hangsúlyos területek kiemelő megvilágítására és a termékek természetes, magas színvisszaadására.

A jól átgondolt világítási rendszer rugalmasan alkalmazkodik egy esetleges későbbi átalakításhoz, ezért gyakran alkalmazunk könnyedén alakítható sínrendszereket. A sínes vonalvilágítás alkalmazásának további előnye, hogy különböző teljesítményű és megfelelő fénykilépésű lámpákkal kombinálható.

 

Az energiatakarékos LED lámpatestek és rendszerek kielégítik a sajátos kereskedelmi igényeket és hosszútávon fenntarthatók.

A világítástechnikai rendszerek tervezésekor és kivitelezésekor az összes előnyös tényezőre összpontosítunk, az Ön üzletének megjelenésére, az energiahatékonyság maximalizálására, tesszük ezt korszerű, dekoratív világítástechnikai eszközök használatával.

Kereskedelmi területre

javasolt termékeink