MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Veko Richard Parkoló LED vonalvilágítás

Gyártó

Alkalmazási terület

Magasság

Védettség

A Veko Richard LED vonalvilágítása évek óta problémamentesen biztosít megvilágítást a beltéri vagy a föld alatti parkolók számára. A robusztus lámpatestek kizárják a port és a nedvességet, a rendszer energiahatékonysága felülmúlhatatlan, és az egész tér tökéletesen van megvilágítva. A Richard széles fénykilépésű lámpái kiváló egyenletességet biztosítanak a padló szintjén, így a lámpatestek akár közvetlenül a belső úttest közepére is felszerelhetők.

Jellemzők és előnyök

A Richard egy kezeletlen alumínium profilt tartalmaz, amelyet kifejezetten parkolókhoz terveztek, és amelyhez más parkoló rendszerek is könnyen csatlakoztathatóak. Az érzékelők zökkenőmentesen vezetik a sofört a rendelkezésre álló helyre. A profil nagy teherbírású rögzítésének köszönhetően
vandálbiztos. Az alumínium használata a vonalvilágításunkban a kiváló hőmérséklet-szabályozást is biztosítja: A Veko LED-világítás könnyedén működik -25 ° C és 35 ° C közötti, vagy annál magasabb környezeti hőmérsékleten. A Veko-nál 10 év garancia is lehetséges.

Ha még többet szeretne megtakarítani az energiaköltségein, válasszon világításszabályzó rendszert. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően az általánosés a vészvilágítás kevesebb karbantartást igényel, a lámpatestek dimmelés funkciója pedig hatékonyan működik.

Richard széles

Richard x-széles

Richard Opal

Amsterdam RAI