MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

+36-1-631-6039
info@mblight.hu

MBLight logo

…az optimális fény forrása

Veko Rowan alacsony káprázású LED vonalvilágítás

Gyártó

Alkalmazási terület

, ,

Típus

Magasság

, ,

Környezeti hőmérséklet tűrés:

Védettség

Jellemzők és előnyök

A Veko Rowan hatékony és alacsony káprázású LED lámpatesteket jelentenek, és nagyszerű választás olyan helységekben, ahol a káprázási tényező rendkívül fontos. Különböző lencseoptikával a kínálatunkban mindenféle területhez kínálunk Rowan lámpatestet. A modern, robusztus megjelenés mellett a Rowan LED lámpatestek rendkívül hatékonyak. Mivel a lámpatestek lencseoptikával szereltek, így a lehető legjobb fényeloszlást és a lehető legjobb védelmet nyújtják a káprázás ellen. A Rowan biztosítja a megfelelő munkakörülményeket, elégedettséget és a termelékenységet.

A Rowan nyers alumíniumból készül. A Veko alumínium profilokra előre szerelt lámpatesteket szállít. Az alumínium használata szintén kiváló hőmérsékletszabályozást biztosít: a Veko LED világítás könnyedén működik -25 ° C – +35 ° C vagy annál magasabb környezeti hőmérséklet tartományban. A Veko-nál akár 10 év garancia is lehetséges.

Ha még többet szeretne megtakarítani az energiaköltségein, válasszon világításszabályzó rendszert. Az intelligens vezérlésnek köszönhetően az általános és a vészvilágítás kevesebb karbantartást igényel, a lámpatestek dimmelés funkciója pedig hatékonyan működik. A Veko vonalvilágításai nemcsak az egyik leginkább energiatakarékos rendszer a világon, hanem a legtartósabbak is. Az eszközöket gyakorlatilag csomagolás nélkül szállítják, 100% -ban újrahasznosíthatóak és 40 év után is könnyen felújíthatók.

Rowan szűk

Rowan Közép Széles

Rowan Széles

Lemo